Dönüşüm faciasına tavsiye

Cem8

Yeni Üye
İsim
Cem
Araç
Golf 7
Herkese merhaba arkadaşlar, 2015 1.2 midline plus golf 7 aracım bulunuyor. Geçtiğimiz sene 7.5 R dönüşüm yaptırdım. Yapan arkadaşın işçiliği o kadar kötüydüki… ne tamponlar oturdu, ne stoplar oturdu, ne de farlar oturdu ne yazık ki param ile rezil oldum. Ne yazık ki olan oldu.

Sormak istediğim bu durumu çözebileceğim Ankara’da bir usta önerebilir misiniz ? Teşekkür ederim herkese

Son düzenleme:

Herkese merhaba arkadaşlar, 2015 1.2 midline plus golf 7 aracım bulunuyor. Geçtiğimiz sene 7.5 R dönüşüm yaptırdım. Yapan arkadaşın işçiliği o kadar kötüydüki… ne tamponlar oturdu, ne stoplar oturdu, ne de farlar oturdu ne yazık ki param ile rezil oldum. Ne yazık ki olan oldu.

Sormak istediğim bu durumu çözebileceğim bir usta önerebilir misiniz ? Teşekkür ederim herkese

hayırlı olsunda madem rezil bir işlem oldu neden kabul ettin…

istanbulda isen mekan çok…

@Cem8 Hocam malzemeyi kendi tedarik etmedikleri için çoğu usta montaja yanaşmayacaktır. Şaşmaz'da Bozcar var oraya bi sorun.

Her ne kadar Ankara’da dönüşüm araç çok olsada bu işleri yaptıracak mekan pek yok. İstanbul’a göre de çok pahalı

Hocam cidden nasıl iş yaptırıyorsun
Neden aracı o sekil kabul edttin anlamak zor
Bir iş yaptirdinmi iş bitimi konturol edersin ve Odemeyi halledersin
Hiç bir yer uğraşmaz senin işinle nazlanırlar yaparız diyen yerde çok ücret ister

Arkadaşlar önerecektir lakin bu şekilde kötü yapılan işlemi nasıl kabul ettin ben onu hala anlamadım genelde firmalar başkasının hatasını düzeltmek istemez ama para koparmak için herşeyi yaparlar bu işlemler için iyi bütçe ayır…

mesela R tampon takılırken ön tampon koruma demiri üstündeki mevcut köpük çıkacak yerine servisten R araçlar için olan köpük alınacak yada pahalı bütçem yok dersen köpüksüz takacaksın böylece ön tampon oturacak…
şimdi sorum şu, servisten köpük aldınmı yada montajda oradamıydın köpüklü mü takıldı köpüksüz mü takıldı, köpüklü takıldıysa ön tampon oturmaz bu kadar basit tamponu sökeceksin köpüğü çıkartacaksın tekrar yerine oturtacaksın ön tampon bitmiş olacak…

Son düzenleme:
Arkadaşlar adamla ne yaşadığımı nerden biliyorsunuz eleştirmek için eleştirmenizin manası yok, gereğide yok. Gerekli kavgayı ettim, ücreti de eksik verdim. O yüzden sorun odaklı olmanın bir manası yok. Sorduğum soru basit… bu işlemi yapabilecek tanıdığınız var mı ? Yok mu ? @Oktay_b8_gte @metinkar aracı bırakıp işe gittim o yüzden ne yaptığını bilmiyorum

Arkadaşlar adamla ne yaşadığımı nerden biliyorsunuz eleştirmek için eleştirmenizin manası yok, gereğide yok. Gerekli kavgayı ettim, ücreti de eksik verdim. O yüzden sorun odaklı olmanın bir manası yok. Sorduğum soru basit… bu işlemi yapabilecek tanıdığınız var mı ? Yok mu ? @Oktay_b8_gte @metinkar aracı bırakıp işe gittim o yüzden ne yaptığını bilmiyorum
Hocam yanlış anlıyorsun eleştirmek için eleştirmiyoruz bunu yaziyoruz ki senin yasadigini başka form arkadaslari Yaşamasın diye

Son düzenleme:

SS GARAGE güneşevlerde
Hocam yakın zamanda ben de bi dönüşüm araştırması yaparken ss garage ile de görüştüm
Eleman baya kendini övmüştü şöyle iyiyiz böyle güzeliz filan
Fiyatı pahalı buldum daha uyguna yapan yerler var dedim neresi olduğunuda sorduğu için söyledim
Abi bize ordan da çok araba geliyor işte ordaki işçilikten kimse memnun değil falan demişti

Şimdi sizin bu yorumu görünce durumu daha iyi anladım

Demek ki iyi esnaf olsaymış milleti kötülemezmiş dedim

Geri