gokdenizbaltutar Yeni Üye Katılım 15 Ağu 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 3 Konum bartın İsim gökdeniz Araç golf 7 1.6 tdi Bugün 08:52 #1 Aracımın ön tamponunu GTI çevirmiştim. Orjinal ön tampon elimde duruyor. Highline.(Kurşun gri) Sis farları ve ön ızgarası mevcut. Ulaşabilirsiniz detaylar için.
Aracımın ön tamponunu GTI çevirmiştim. Orjinal ön tampon elimde duruyor. Highline.(Kurşun gri) Sis farları ve ön ızgarası mevcut. Ulaşabilirsiniz detaylar için.
Brk34 Paylaşımcı Üye Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 2,644 Tepkime puanı 2,372 İsim Burak Araç Golf 8.5 Impression Bugün 09:17 #2 gokdenizbaltutar dedi: Aracımın ön tamponunu GTI çevirmiştim. Orjinal ön tampon elimde duruyor. Highline.(Kurşun gri) Sis farları ve ön ızgarası mevcut. Ulaşabilirsiniz detaylar için. Genişletmek için tıkla ... @UBC53 işine yarar mi
gokdenizbaltutar dedi: Aracımın ön tamponunu GTI çevirmiştim. Orjinal ön tampon elimde duruyor. Highline.(Kurşun gri) Sis farları ve ön ızgarası mevcut. Ulaşabilirsiniz detaylar için. Genişletmek için tıkla ... @UBC53 işine yarar mi
C cagan91 Katılımcı Üye Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 661 Tepkime puanı 245 Konum Zonguldak İsim Çağan Bugün 11:18 #3 gokdenizbaltutar dedi: Aracımın ön tamponunu GTI çevirmiştim. Orjinal ön tampon elimde duruyor. Highline.(Kurşun gri) Sis farları ve ön ızgarası mevcut. Ulaşabilirsiniz detaylar için. Genişletmek için tıkla ... arkada satılık mı?
gokdenizbaltutar dedi: Aracımın ön tamponunu GTI çevirmiştim. Orjinal ön tampon elimde duruyor. Highline.(Kurşun gri) Sis farları ve ön ızgarası mevcut. Ulaşabilirsiniz detaylar için. Genişletmek için tıkla ... arkada satılık mı?
UBC53 Katılımcı Üye Katılım 19 May 2024 Mesajlar 1,383 Tepkime puanı 1,110 Konum İstanbul/B.paşa İsim Ataberk Araç Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ Bugün 12:00 #4 Brk34 dedi: @UBC53 işine yarar mi Genişletmek için tıkla ... Ön tamponu hallettim hocam ayakları sağlam far yıkamaları aktif bi tane aldım biraz boya işi var bi ara ilgilenicem
Brk34 dedi: @UBC53 işine yarar mi Genişletmek için tıkla ... Ön tamponu hallettim hocam ayakları sağlam far yıkamaları aktif bi tane aldım biraz boya işi var bi ara ilgilenicem