Far yıkamalı park sensörlü sıfır tampon alacağım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba aracıma far yıkamalı park sensörlü orijinal tampon arıyorum nereden sıfır olarak alabilirim? sağ ön tarafta tampon vida ile duruyor birde tampon braketi almam lazım sanırım?

ayrıca aracımın ön paneli değişen ve güzel takamamışlar onunda ayarlanması lazım istanbul içi servis harici sıfır orijinal tamponu nereden bulabilirim?

Hocam orijinal servis harici hiçbir yerde bulunmaz. Bunu biliyor olmalısınız. O da sanıyorum ki boyasız gelir.

Onun haricinde yeni olarak bulacağınız herşey yan sanayi olacaktır.

Yada sıfır parasını gözden çıkarmışsanız. Sağlam çıkma bulun, komple zımpara + boya yeni gibi olur.

Hocam orijinal servis harici hiçbir yerde bulunmaz. Bunu biliyor olmalısınız. O da sanıyorum ki boyasız gelir.

Onun haricinde yeni olarak bulacağınız herşey yan sanayi olacaktır.

Yada sıfır parasını gözden çıkarmışsanız. Sağlam çıkma bulun, komple zımpara + boya yeni gibi olur.
Boyası mühim değil tampon ayakları sağlam olmalı. temiz çıkmada olur. bendeki tamponun sağ kısmında ağız kısmı zarar görmüş o yüzden değiştiriyorum

Boyası mühim değil tampon ayakları sağlam olmalı. temiz çıkmada olur. bendeki tamponun sağ kısmında ağız kısmı zarar görmüş o yüzden değiştiriyorum
Plastik kaynakla harikalar yaratabilen ustalar var, İstanbulda bu işler daha pahalı oluyor tabi ama bence bir fiyat almanızda, elinizdekine direkt olmaz gözüyle bakmamanızda fayda var.

Herkese merhaba aracıma far yıkamalı park sensörlü orijinal tampon arıyorum nereden sıfır olarak alabilirim? sağ ön tarafta tampon vida ile duruyor birde tampon braketi almam lazım sanırım?

ayrıca aracımın ön paneli değişen ve güzel takamamışlar onunda ayarlanması lazım istanbul içi servis harici sıfır orijinal tamponu nereden bulabilirim?

Bence burası ile görüşmelisin…

Bence burası ile görüşmelisin…

Hocam allah razı olsun tam böyle bişey arıyordum aracımın arka tamponuda biraz kötü durumdaydı görüşücem adamla şimdi

hemde arka tampondaki difizör çift çıkış tsi difizörü uzun zamandır aklımda 1.4 tsilardaki gibi orijinal çift çıkış egzoz yapmak istiyordum 1 taşla iki kuş

Geri