Golf aracımı satmayı düşünüyorum emsalini bulamıyorum yardımcı olur musunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Volkang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Volkang

Yeni Üye
İsim
Volkan
Araç
Golf 7.5
Golf 7.5 1.0 TSİ DSG 2018 model beyaz midline plus arabam 40.000km de fabrikasyon opsiyonelleri var panaromik cam tavan,dönüşe duyarlı sis farları,park asistanı(otomatik frenleme) djion 17 inç jantlar…
Hepsi fabrikasyon opsiyoneldir dışarıdan yapılmamıştır.
Araba da hata boya hasar kaydı yoktur tüm parçaları orjinal.
Michelin cross climate 3 lastikler vardır 2 ay oldu alalı.

FİYAT OLARAK İLANA KAÇA KOYULABİLİR.

Son düzenleme:
Golf 7.5 1.0 TSİ 2018 model beyaz midline plus arabam 40.000km de fabrikasyon opsiyonelleri var panaromik cam tavan,dönüşe duyarlı sis farları,park asistanı(otomatik frenleme) djion 17 inç jantlar…
Hepsi fabrikasyon opsiyoneldir dışarıdan yapılmamıştır.
Araba da hata boya hasar kaydı yoktur tüm parçaları orjinal.

FİYAT OLARAK İLANA KAÇA KOYULABİLİR.
Araçta her ne kadar birkaç tane ekstra özellik olsa da cam tavan hariç diğerleri inanın aracın fiyatını etkilemiyor. Cam tavan da ekstra 70-80 bin lira ekleme yapar. Comfortline ile midline arası da gerçekten her yönden donanım vs gibi açıdan fazla sayıda fark var.

Aracın otomatik olduğunu varsayarsak şişmiş fiyatlı ilanları çıkardığımızda satar fiyatı 1300 civarında olur (az üstünde olabilir) . O diğer yüksek fiyatlı ilanları kaale almayın. Çünkü eğlencesine, piyasa fiyatı artsın diye koyan boş insanlar da var

Şahsi fikrim öyledir. Comfortline olsa araç çok daha farklı miktarlar konuşuyor olurduk. Midline paketlerle comfortline paketin fiyat farkı uçurum gibi.

Gerçekten satmak istiyorsam 1330-1340 yazardım 1300-1310 a uğurlardım aracı. Şimdi size örnek ilanlar atıp şişirme fiyatları ilan numarası üzerinden ve fiyat geçmişi üzerinden açıklardım ancak forumda aracı ilanda olan arkadaşlar görürse sıkıntı çıkar.

Araçta her ne kadar birkaç tane ekstra özellik olsa da cam tavan hariç diğerleri inanın aracın fiyatını etkilemiyor. Cam tavan da ekstra 70-80 bin lira ekleme yapar. Comfortline ile midline arası da gerçekten her yönden donanım vs gibi açıdan fazla sayıda fark var.

Aracın otomatik olduğunu varsayarsak şişmiş fiyatlı ilanları çıkardığımızda satar fiyatı 1300 civarında olur (az üstünde olabilir) . O diğer yüksek fiyatlı ilanları kaale almayın. Çünkü eğlencesine, piyasa fiyatı artsın diye koyan boş insanlar da var

Şahsi fikrim öyledir. Comfortline olsa araç çok daha farklı miktarlar konuşuyor olurduk. Midline paketlerle comfortline paketin fiyat farkı uçurum gibi.

Gerçekten satmak istiyorsam 1330-1340 yazardım 1300-1310 a uğurlardım aracı. Şimdi size örnek ilanlar atıp şişirme fiyatları ilan numarası üzerinden ve fiyat geçmişi üzerinden açıklardım ancak forumda aracı ilanda olan arkadaşlar görürse sıkıntı çıkar.
Teşekkür ederim gayet net bir şekilde açıklamışsınız durumu.

Geri