Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar. Özellikle 1.2 TSI 110’luk (CYVB) motor için Mobil 1 ESP 5w30 motor yağı kullanan var mı ? Tavsiye eder misiniz ? Nasıldır bu Mobil 1 ?
Merhabalar arkadaşlar. Özellikle 1.2 TSI 110’luk (CYVB) motor için Mobil 1 ESP 5w30 motor yağı kullanan var mı ? Tavsiye eder misiniz ? Nasıldır bu Mobil 1 ?
Mobil1 iyi bir markadır, kendini kanıtlamış yıllardır madeni yağ üreten bir marka. Castrol EDGE 5W-30 LL‘den kağıt üstünde ( akma noktası vb. değerler açısından ) üstün bir yağ bahsettiğiniz Mobil 1.
Benim şahsi tercihim bütün araçlarımda Liqui Moly markası oluyor çok uzun zamandır. 1.5tsi için de Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30 kullanıyorum. Fiyat farkı var mı Mobil ile arasında varsa ne kadar bilmiyorum, sizin için fiyat farkı önemli değilse Liqui Moly tavsiye ederim. Castrol’de kullansanız Liqui Moly’de kullansanız, aracı sık red line durumuna getirmiyor, sakin kullanıyor 1 yıl ya da 10bin km civarında yağ değiştiriyorsanız hangi markayı aldığınızın çok da önemi yok bence.
Tabii bunların hepsi benim şahsi kanaatim olup laboratuvar ortamında, kalibre edilmiş test ekipmanlarıyla yapılmış test sonuçlarına dayanmamaktadır