Camdaki taş izi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ads1940
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ads1940

Üye
İsim
Yasin
Araç
Golf 7,5
Camdaki taş izi tamir ile tamamen kaybolur mu acaba? Kaskodan cam değişimine mi gitmek mantıklı tramer de kayıt çıkması biraz kafamı karıştırdı.

Ekli dosyalar

• IMG_4793.jpeg
    IMG_4793.jpeg
    199.7 KB · Görüntüleme: 48

Bence bu tamir olmaz

Uygulama merkezleri ile görüşün isterseniz.

Camdaki taş izi tamir ile tamamen kaybolur mu acaba? Kaskodan cam değişimine mi gitmek mantıklı tramer de kayıt çıkması biraz kafamı karıştırdı.
Tamir ile tamamen kaybolmaz. Tamir yaptırsanız bile orası artık mukavemetini ister istemez kaybettiği için siz dikkat etseniz bile oto yıkamacı vs gibi bilmeyen insanlar oraya en ufak baskı yaptığında yine kırılacak.

Kaskoda cam değişiminde tramer çıkmaz kim uydurdu bilmiyorum bunu. Son 5 senede 4 tane cam değiştirdim hiçbirinde tramer çıkmadı. Çıksa da ne olacak ?? Bu ülkede 30 bin lira tramer ile tramersiz olunca satar fiyat farkı olmuyor.

Muayenesi tarihi yakınsa aracın, bu camla girerseniz muayene kağıdında hafif kusur olarak görünecektir. Bundan dolayı muayene sonrası cam değişimi yapmak isterseniz sizden cam değişimi öncesi muayene kâğıdı isterlerse kâğıttaki kusuru görüp cam değişimini kaskodan yapamazsanız. Kasko şirketi aynı şu şekill “senin camın muayeneden geçecek şekilde kırılmış ben bu cam değişimini sağlayamam “ diyecektir.

Tamir boşa kayıptır 👍🏻

Muayenesi tarihi yakınsa aracın, bu camla girerseniz muayene kağıdında hafif kusur olarak görünecektir. Bundan dolayı muayene sonrası cam değişimi yapmak isterseniz sizden cam değişimi öncesi muayene kâğıdı isterlerse kâğıttaki kusuru görüp cam değişimini kaskodan yapamazsanız. Kasko şirketi aynı şu şekill “senin camın muayeneden geçecek şekilde kırılmış ben bu cam değişimini sağlayamam “ diyecektir.
Eğer kaskonuz cam kusurlu muayaneden geçmeden 1-2 yıldan fazladır var ise, şirketi abuk subuk bir şirket değilse ve eğer bi de sigortacı biriyle çalıştıysanız (yani onlineden yaptırmadıysanız) bu durumda bile cam değişimi onayı alabilirsiniz :) Birebir kendimiz yaptırdık.

Bu arada muayane raporu olmadan cam değişimi kaskodan yapılamıyor zaten. Hazır yeriyken tekrar önereyim, en azından kaskoyu onlineden yapmak yerine biriyle çalışmak daha faydalı oluyor.

Geri