Replika Çift J berbat aydınlatma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dervis7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dervis7

Yeni Üye
İsim
Derviş
Araç
Golf 7
Replika çift j far var neredeyse yolu aydınlatmıyor h7 niken nova serisi var elimde iş görür mü takan varmı ya da uyumlumu bunlara

Bu baya yaygın bir sorun,replika farlardan mennun olaana neredeyse denk gelmedim,memnunum diyen az miktarda kişide J'lerin verdiği hazdan aydınlatma olayını arka planda tutuyor,yada yoğurdum ekşi demek istemiyor.Sizin yerinizde olsam ne yaparıma gelince,2 fikir verecem.
1-Bu farlardan birşekilde kurtulun,yerine orjinal U ledlilerden alın (çıkma temiz yada sıfır)yada bütçe kısıtlıysa herhangi bir orj Golf7 farına geçin.
2-Mevcut farları iyi bir far tasarım yerinde (araştırın TR'de epeyce iyi iş çıkaran yer var) açtırın,içlerine kaliteli markaların merceklerinden taktırın,bu sayede hem aracın görüntüsünü korumuş olursunuz hem daha iyi bir aydınlatma alırsınız.Bu işlem çok zor meşakatli hatta imkansız bile gelebilir size ama öyle değil,gayet kolay camları açıp mevcut reflectöre mercek yuvası açılarak mercek oraya özel vidasıyla sabitleniyor,eski reflektör siyaha boyanıyor ve OEM görüntü sağlanıyor,konuyla ilgili bir sürü bilgi ve video var net'te,araştırın bulursunuz.Farları açmışkende mevcut gündüz ledlerini daha kalitelisiyle değiştirirdim çünkü bu replikalarda ledler yeterince kaliteli gelmiyor ve kısa bir süre sonra renk tonu bozuluyor.
Mercek Bi-Xenon özellikli takılırsada uzun-kısa tek ampul üzerinden olacak,dolayısıyla kaliteli bir xenon ampul sayesinde hem uzun hem kısa sorununuz ortadan kalkmış olacak.
not: Üstte belirttiğim gibi mercek iyi seçilmeli,bu far tasarım merkezlerin elinde çıkmacılardan kazalı kaliteli farlara sahip araçların farlarından topladıkları mercekler oluyor,öyle mercek seçilmeli!Piyasada üniversal mercek olarak satılan çin malı dandik mercekler var onlardan değil!Onlarla hiç bir fark yakalanamaz!

Replika çift j far var neredeyse yolu aydınlatmıyor h7 niken nova serisi var elimde iş görür mü takan varmı ya da uyumlumu bunlara
H7 sabitleme aparatı takılımı yoksa aparatsızmı takmış. Çünkü ilk aldığımda bende takılı değildi silikonlamıştı ledleri aparatı takdım aydınlattı.

Geri