Yeni (sayılır) aldığım Bismillah paket Golf ve sizlerle tanışma amacli konu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bromer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hoşgeldin reis, bi xenon plus u led taktırdım ben highline aracıma otomatik aşağı yukarı ve afs olduğu için gateaway değişiyo senin araç highline oluşmadığı için arkalara yüksek ihtimal yükseklik sensörü gerekcek+ olarak yazılımı felan derken 25 30 bin tlleri bulur diye düşünüyorum

Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim

Merhaba arkadaşlar ismim Ömer, 22 yaşında hem çiftçi hem de öğrenciyim, Çanakkale’de yaşıyorum. Sizler gibi benim de golfe zaafim var 😅

Bu yasima kadar hatri sayilir arac gecmisine sahibim ancak golfun yeri bende hep ayri olmustur. Bundan mütevellit 7-8 ay önce a3 8p hatchback aracimi sattiktan sonra golf perileri bana da geldi ve uzun arastirmalar sonucunda almancı bir hacı abiden nur topu gibi bir 2015 Bismillah paket 65 bin km’de hatasız 1.2 tsi manuel golf satın almayı başarabildim. Aslinda midline plus hic aklimdan gecmiyordu ancak ancak hacı abimiz gercekten cok uygun bir fiyatla karşıma cikinca almamak bir hata olurdu. Sonunda ben de bir golf alip çılgın retrofitler yapma kervanina katilma serefine ulastim sanirim. 😁

Araci alali 7-8 ay oldu ancak gerek iş olsun gerek dersler olsun, yoğunluktan bir turlu aracin ustune titreyemedim.
Araci ilk aldigim hafta stok 15 inç jant lastiklerle gezdim ve konforunu begendim. Ama goruntusu gercekten araca hic yakismiyordu ben de bu yuzden 17 Dijon arayisina girdim. Yaklasik bir haftalik arayisin ardindan sifir ayarina yakin dijonlar ve ayni durumdaki conti ultracontactları cok uygun bir fiyata yakaladim.
Araç gercekten durus ve yol tutusu anlaminda kendine geldi, ustelik konfordan da buyuk bir kayip olmadi. Daha sonrasinda yine yogunluktan dolayi araca herhangi bir ekleme yapma firsatim olmadi. Ancak bu surecte butun forumu neredeyse yalayip yuttum.

Bu gecen 7-8 aylik surecte de arac neredeyse 100k km’ye dayandi. E hal boyle olunca ben aracin donanimsizligini iliklerime kadar hissetmis oldum. Geçen hafta da artik bir yerlerden baslamali diye dusunup buyuk retrofit seruvenini baslatana kadar beni idare etsin diye eski tip carplaysiz desay rcd330 (gri trim goruntusunu bozmamak icin) aldım ama daha firsat bulup montajini yapamadim. Ama kafaya koydum yarın, temu’dan taa arabayi ilk aldigim zaman siparis verdigim led ic aydinlatma seti, plaka lambasi ve bazi ivir zivir parcalar ile montajini yapacagim.

Yani kısacası bu konuyu eger firsat bulursam yapacagim (ne zaman olur hic belli degil) ufak ufak retrofitleri paylasmak ve sizlerle tanismak icin aciyorum.

Biraz uzun bir yazı oldu ama
Kusura bakmayin affiniza siginiyorum.

Kafamdaki bazı retrofitler:

Sis farları

J led veya orijinal bi xenon plus

7.5 comfortline led stoplar

Ön-arka park sensorleri

Logo kamera

Mib 2.5 ve dynaudio (şüpheli)

fonk. Direksiyon

Hız sabitleme

Far-yağmur sensoru + oto kararan dkz ayna

Ayak altı aydinlatmalar

Kapi alti aydinlatmalar

Start stop iptali

Orta konsol tus takimi

Yeni tip seramik logo

Pla,acc, manevra fren, vs.

Katlanir ayna

Orijinal ambiyans aydinlatma (kapi kolu, tutamak, kapi trimi, vs.)

Renkli Mfa ekran (olmuyor diye biliyorum ama bi yolu varsa yapmak isterim)

Highline panjur ve yeni tip logo

Stage 1 yazilim ve gizli ozellikler

Bu yazdigim cogu retrofiti uygun bi zamanda tek seferde tekirdag’daki eva garage’da yaptirmayi planliyorum kafamda.
Ama ne zaman olur artik bilemiyorum.

Eger yanlis bir sekilde konu actiysam affola, bu ilk konu acisim olacak.

Aracimin bazi fotograflari:

IMG_1336.jpeg
9D6E0D8E-6607-49E5-8416-E4C4F3F15548.jpegIMG_1487.jpegIMG_1508.jpegIMG_1957.jpegIMG_1956.jpeg640e1d81-c2ea-4f55-a96e-31b4d4f22a83.jpegIMG_2228.jpegIMG_2241.jpegIMG_2253.jpegIMG_2255.jpegIMG_2293.jpegIMG_5210.jpegIMG_5266.jpeg

Aramıza hoşgeldin…

Yanlız bu kadar ekletme yapacağın paraya aracın paketini değiştirebilirsin çünkü o liste pahalı bir liste ben diyeyim 200k sende 300k min. şuanki piyasada…

Aramıza hoşgeldin…

Yanlız bu kadar ekletme yapacağın paraya aracın paketini değiştirebilirsin çünkü o liste pahalı bir liste ben diyeyim 200k sende 300k min. şuanki piyasada…
Katılıyorum o paraları aracının üstüne koyup farklı bir dolu araç alsan daha ucuza bile gelir hem de uğraşmamış olursun
Yeni aracın hayırlı olsun ömer kardeşim kazasız belasız

Hoş geldiniz hocam keyifli forumlar diliyorum aracınız hayırlı olsun🧿🧿 1.2 tsi manuel sorunsuz güzel bir kombinasyon. dijon jant arabanın kaderini değiştirmiş zaten. size tavsiyem 7.5 dönüşüm parçaları kullanmayın onun yerine faz1 highline stop. ve çift u led far tercih edebilirsiniz. aracınız midline olduğu için soket sokete takabilirsiniz replika ön u ledleri. arkalarda faz 1 highline stopu orijinal olarak almanızı tavsiye ederim 10-14 bin civarına orijinal bulabilirsiniz. iç kısımda ise fonksiyonel direksiyon hız sabitleme ve 6.5 inç mib 1 ekran retrofiti öneririm. ama 6.5 inç gri renk çerçeve bulmanız biraz zor önce çerçeveyi bulun ekran kolay zaten. onun harici belki ön arka ayak aydınlatma olabilir. bu işin sonu yok cam tavan hariç canınız ne istiyorsa ekleyebiliyorsunuz golfün o güzel yanı var.

Geri