Golf 7 j led far led zenon onerisi ne takmaliyim

serdargolf7

Yeni Üye
İsim
Serdar K.
Araç
Golf 7
Arkadaşlar merhaba Taiwan j led far aldım şu an üzerinde photon mono takılı çok fazla verim alamadım mercekli olduğu için 360 da öneren var photon mileston onerende var sizce ne takmalıyım

Merhabalar, Far doktorundan yerinden gidip aldığımda photonun 360 bir ürünü vardı j farlara uyum sağlıyor ve özellikle tavsiye ediyorlar ampülden aşırı memnunum arayıp sorabilirsiniz ürünü aldığımda sitelerinde mevcut değildi

Upvote 0
14747.jpg
Bu şekilde bir kutusu vardı eğer tam ürüne ulaşamazsanız kutuyu bulup model numarasına da ulaşabilirim

Upvote 0
Merhabalar, Far doktorundan yerinden gidip aldığımda photonun 360 bir ürünü vardı j farlara uyum sağlıyor ve özellikle tavsiye ediyorlar ampülden aşırı memnunum arayıp sorabilirsiniz ürünü aldığımda sitelerinde mevcut değildi
Fardoktoru yeri Ankara’da İstanbul yolundadır. Esnaflıkları ve malları kalitelidir. Yıllardır ışıkları oradan alırım.

Upvote 0
Arkadaşlar merhaba Taiwan j led far aldım şu an üzerinde photon mono takılı çok fazla verim alamadım mercekli olduğu için 360 da öneren var photon mileston onerende var sizce ne takmalıyım
photon katana serisine bakın biraz pahalı ama karşılığını hak ediyor bence

Upvote 0

Geri