Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Golf 8.5 almayı düşünenler için benim tercih etme sebeplerim nelerdi? Hangi modeller arsında kaldım nasıl tercih yaptım? Alternatör sorunu neydi çözüldü mü?
Kendi tecrübelerimle bu soruları videoda cevapladım. Umarım fikir sahibi olursunuz. İyi seyirler. Kanala abone olarak bana destek olabilirsiniz.
Ufak bı tavsiye böyle thumbnail de olmaz. Ana sayfada gezerken böyle bı thumbnail çıksa kimse okumaz ki. Yazılar zaten küçük. Sadece kalabalık yapıyor ve çirkin bir görüntü oluyor. Daha çok kısa ve öz olmalı, araba merkezde olmalı çünkü konu araba
İçeriği izlemedim ama daha önceki videoların da çok basit. Kimse senin yolcu koltuğunda tek bi açıdan sohbetini dinlemek istemez. Açılar değişmeli sürekli, seni görmeliyiz, yolu görmeliyiz. Karanlıkta böyle video çekilmez. Kafaya sabitlenmiş bir açı en iyi açıdır bu anlamda, izleyici seninle bir olduğunu hisseder çünkü. Arada bi yüzüne dönmesi de izleyiciye iyi hissettirir.
Video başına da bütün videonun en can alıcı kısımlarından konuyu merak ettirecek şekilde kısa kısa klipler izleyiciyi videoyu izlemeye teşvik eder. Çünkü merak eder izleyici.
Biraz da profesyonele kaçaçak ama mikrofon edinebilirsen iyi olur. Yol sesi pek hoş değil çünkü
Bu dediklerimi YouTube da ilerleme hedefin varsa eleştiri olarak al lütfen başka bir şey anlama. Bildiklerimi aktarmak istedim kısaca faydası dokunur belki diye
Değerli yorumların için çok teşekkür ederim. Bilgi paylaşımı amacıyla video çekiyorum. Çünkü iş profesyonellestikçe para kazanmalar başladıkça objektif yorumlar azalıyor. Amacım edindiğim tecrübeleri aktarmak. Youtuberlık hedefim yok