Golf 8 ve Focus

afsenyil

Yeni Üye
İsim
Faruk
Araç
Golf
Merhabalar,

Yakın zamanda araç alacağım eski aracım golf 4 idi.

Golf 8 impression manuel veya ford focus titanium X manuel düşünüyorum. Golfün çok aşırı boş olmasından dolayı aynı paraya gönlüm daha çok focusa kayıyor.

Her iki aracı kullanan deneyim sahibi arkadaşların fikirlerini merak ediyorum.

1.320.000TL

Ekli dosyalar

• 108376.jpg
    108376.jpg
    27.8 KB · Görüntüleme: 12
  • 108377.jpg
    108377.jpg
    31.7 KB · Görüntüleme: 12

Motorsuz da olsa Golf alırdım. Sonra bir ara da motor alıp takardım :))

Uzun süre kullanırım diyorsanız Golf. Focus un üretimi de durdu maalesef (iyi araçtı yazık oldu).

Motorsuz da olsa Golf alırdım. Sonra bir ara da motor alıp takardım :))

Uzun süre kullanırım diyorsanız Golf. Focus un üretimi de durdu maalesef (iyi araçtı yazık oldu).
Ah ah 🥲 Golfü golf yapan mesele bu işte. Yine de park sensörü hız sabitleme bile olmaması üzüyor

Biraz da zevk meselesi. 2013 7 Midline Plus ı 2025 yılında satana kadar her gün aynı şevkle ve zevkle içine oturdum.

İçi dışı her noktası beni mutlu ediyordu. O nedenle aksesuarsız olmasını belirli yere kadar tolere ettim.

Ford ve Stellantis grubunda ise tam ters hissediyorum.

O yüzden beni mutlu edeni seçiyorum çünkü gerçekten gülümsetiyor ona bakmak.

Benzer hisleri Focus a az da olsa hissedecekseniz Focus alın tabi ki. Sizin ne hissettiğiniz önemli.

Donanımdan önce 1.0 motor her iki araç ta düşük devirlerde yetersiz .Focus biraz daha iyi gibi ama araç yokuşlara falan tam devirli giremezseniz kalıyor ritmini kaybediyor .Ben olsam manuel 1.4 tsı bakardım .Diğer taraftan golf dizaynı ses sistemi kullanılan malzeme daha modern daha kaliteli ama focusun yola oturuşu direksiyon tepkileri konforu daha iyi öbür taraftan focus 1.0 hiç tutulmuyor genel kanı focus aldın mı dizel alacaksın sürekli bir ikinci el değer kaybı yaşarsın aslında en mantıklısı otomatik bir araba alman belki puma st 155 beygir fena olmayabilir

Geri