Cam Filmi

Golfarator

Yeni Üye
İsim
Emin
Araç
Golf
Selamun Aleykum,

Cam filmi icin birkac sorum olacakti:
1- golf 2025 life garantisi devam eden bir araca bayii disinda bir yerde cam filmi, seramik kaplama veya ppf tarzi isler garantiyi bozar mi?
2- Marka olarak hangilerini onerirsiniz, bir kac tane yere sordurdugumda orafol ve laguna markalardan bahsedildi. Daha once bu markalardan taktiran varsa memnun musunuz? Bir de bu ultraviyole bir seylerden bahsettiler laguna icin cok bir farki var midir?
3- Ankara ici memnun kaldinginiz, onerdiginiz bayiiler, yerler var midir?

Bir kere yapilsin kafam rahat olsun istiyorum acikcasi. Bu konular hakkinda bilgileriniznicin simdiden tesekkur ettim.

Hayirli ramazanlar.

Selamun Aleykum,

Cam filmi icin birkac sorum olacakti:
1- golf 2025 life garantisi devam eden bir araca bayii disinda bir yerde cam filmi, seramik kaplama veya ppf tarzi isler garantiyi bozar mi?
2- Marka olarak hangilerini onerirsiniz, bir kac tane yere sordurdugumda orafol ve laguna markalardan bahsedildi. Daha once bu markalardan taktiran varsa memnun musunuz? Bir de bu ultraviyole bir seylerden bahsettiler laguna icin cok bir farki var midir?
3- Ankara ici memnun kaldinginiz, onerdiginiz bayiiler, yerler var midir?

Bir kere yapilsin kafam rahat olsun istiyorum acikcasi. Bu konular hakkinda bilgileriniznicin simdiden tesekkur ettim.

Hayirli ramazanlar.
Aleykümselam

1. Sorunun cevabı. Hayır dilediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

3. Sorunun cevabı eğer kalite ve olası bir durumda karşı tarafta muhatap alınmak istiyorsanız çayyolunda park caddesine ziebart var. İşçilikleri vs on numaradır. Ancak tabii bir normal cam filmi yapan yerlere göre 1 tık fiyatı fazla ama kalitelidir fiyat sorun kesinlikle.

Geri