Golf 8 Jant Tercihi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yweld
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yweld

Yeni Üye
İsim
Safa
Araç
Audi A3
Arkadaşlar merhaba, önceki aracımda 18 inç jant kullanmıştım, leylek gibi olmuştu ve mecburen spor yay taktırınca araba kütük gibi sertleşmişti.

Şimdi Golf 8 sahibiyim ve jant değiştirmek istiyorum ama yay taktırmak istemiyorum, konfor bozuluyor. Bu yüzden 17 inç düşünüyorum. Ancak 17 jant fazla OEM duruyor, hoşuma gitmiyor.

Aklımda Sparco Assetto Gara gibi jantlar ve 235–245/45/17 lastik ile dolgun bir görünüm var.

Sorum şu: Bu ölçülerle araç 18 inçteki gibi leylek gibi olur mu? Araca alçaltmadan yakışır mı sizce?

17 jant takınca yay ihtiyacı olmaz, standart yükseklikte gözükecektir.

Assetto Gara gibi ince ve çok kollu jantlar 17 inç boyutunda araç üzerinde kendini tam göstermeyebiliyor ama tercih meselesi.

17 jant takınca yay ihtiyacı olmaz, standart yükseklikte gözükecektir.

Assetto Gara gibi ince ve çok kollu jantlar 17 inç boyutunda araç üzerinde kendini tam göstermeyebiliyor ama tercih meselesi.
O yüzden yanak yüksekliğinide arttırmak istedim güzel bir görüntü oluşması için. Acaba yaysız nasıl olur?

1773367916622.jpeg

Böyle bir görüntü elde etme amacım var.

Sizce nasıl olur? Bu araçlar GTI ve R olduğu için kıyaslayamıyorum alçak oluyor bu araçlar. Leylek görüntüsü olur mu ya da yaysız araca yakışır mı?

Geri