Orijinal adı altında satılan jantlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CanSly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CanSly

Yeni Üye
İsim
Can
Araç
Golf 8.5 Style
Merhabalar,

Aracımda standart 17 Style jantları takılı ve maalesef ben görsel olarak mutlu değilim bu jantlarla, orijinal jantları servise yedek parça olarak sorduğumda tanesine 35 ile 45.000 TL civarında fiyatlar okunuyor haliyle çok pahalı. Sarı sitede orijinal Golf Gti jantı olarak satılan Richmond model jantlardan buldum takım fiyatları 35.000 TL ile 47.000 TL civarında değişiyor.

Arabadan sökme deseler gözüm kapalı alacağım ama iki üç ilanı aradım hepsi jantlar sıfır hiç kullanılmadı kutusunda diyorlar. Nasıl edindiniz diye sorduğumda kimisi fazla malı aldık diyor, bir tanesi Manisa'dan fabrikasından aldık diyor, nihai olarak replica jant kullanmak istemiyorum. impression aracıma araçtan sökülme 17'' Ventura jant takmıştım memnundum. Yine çok farklı bir maceraya girmeden fabrika jantlarından takmak istiyorum ancak bu jantlardan emin olamıyorum. Görselleri paylaştığım jantların orijinal olma ihtimali var mı sizce?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    151.4 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Alıntısı1.JPG
    Ekran Alıntısı1.JPG
    258.4 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    89.2 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Alıntısı3.JPG
    Ekran Alıntısı3.JPG
    175.9 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran Alıntısı4.JPG
    Ekran Alıntısı4.JPG
    362.8 KB · Görüntüleme: 57

Orijinal görünüyor ürün.

jant içerisinde vw amblemi ve içten göbek içerisinde belli yazılar var ise vw jantlarında ürün orijinal oluyor. En önemlisi göbek için de ki o yazımsı şeyler diye biliyorum bi ara bir jantcı abi öyle demişti, orijinal alırken bende ona dikkat ediyorum. Çıkan orijinal jantların içi de o şekilde oluyor zaten

bu jant çok ağırdır gibi duruyor. kaç kg acaba.

troc valencia 10.4kg

golf valencia 10.8kg

golf norfolk 11.4kg

Ağırlık değerlerine ulaşamadım esasen erişebilsem jantlar orijinal mi değil mi anlamam daha pratik olurdu, sadece bu jantlara esnafın sıfır olarak erişebiliyor olmaları bana tuhaf geliyor, o yüzden şüphe duyuyorum. Yurt dışından hasarlı vs getirip tamir mi ettirip satıyorlar tekrar boyatarak şüphesi de var bende. Yurt dışı ilanlarda içindeki logo ve yazıları çok daha net olanlar var aynı jant için. Sarı sitede satılanlar görsellerde eklediğim gibi genelde.

Ağırlık değerlerine ulaşamadım esasen erişebilsem jantlar orijinal mi değil mi anlamam daha pratik olurdu, sadece bu jantlara esnafın sıfır olarak erişebiliyor olmaları bana tuhaf geliyor, o yüzden şüphe duyuyorum. Yurt dışından hasarlı vs getirip tamir mi ettirip satıyorlar tekrar boyatarak şüphesi de var bende. Yurt dışı ilanlarda içindeki logo ve yazıları çok daha net olanlar var aynı jant için. Sarı sitede satılanlar görsellerde eklediğim gibi genelde.
hocam çıkmadır başka bir şey olamaz

Kullanilmamis duruyorlar. Genelde bu sekilde satanlar boyalı sifir gibi yapip satiyor. Fakat, bu jantta boyanan yerdeki karekod duruyor. Bu nedenle bence sifir urun

hocam çıkmadır başka bir şey olamaz
Bu jantlar gti dışında bir modelde geliyorsa çıkmayı anlayabilirim ama sanırım sadece gti da geliyor, bu kadar çok gti da satılmıyordur sanırım piyasada :), sadece Ankarada 7-8 set var bu janttan şu an

Bu jantlar gti dışında bir modelde geliyorsa çıkmayı anlayabilirim ama sanırım sadece gti da geliyor, bu kadar çok gti da satılmıyordur sanırım piyasada :), sadece Ankarada 7-8 set var bu janttan şu an
sadece gti ama satıcıların hepsi aynı jantı satıyor olabilir mi bilmiyorum

Geri