Yeni golf6 araç aldım bazı sorularım var

İsim
Ömer
Araç
Golf 6
Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk arabamı aldım bu şansımı da golften yana kullandım. Aracı hem öğrenmeye çalışıyorum hem de güzelleştirmek istiyorum gerek iç gerek dış olarak. Ancak hem buralara çok yabancıyım hem de bu konulara yabancıyım aklımda araca yapmak istediğim birkaç şey var size de sormak istiyorum

-aracın dışında far stop değiştirmek istiyorum ancak piyasada fiyatlar çok değişik anlayamadım nerden almalıyım nerede en iyi en kaliteli mal bulabilirim ayrıca nelere dikkat etmem lazım ?

-birkaç ay sonra da r donusum yapmak istiyorum ancak basmak istemiyorum arabayı dıştan dolu dursun istiyorum bunun için de nerelere bakmam lazım

-bir de iç dizayn olarak carplay vs taktırmak istiyorum ancak rcd 330 187b modeli sanırım piyasada zor bulunuyor bende orjinale uygun guzel bir ekran taktırmak istiyorum ancak diğer modelleri nasıl bulurum ? her ekran güzel durmuyor

-bir de arabada anlamadigim bir ses var bazen tekerlerin altından gayır guyur sesler geliyor cukur vs girince nedeni ne olabilir ?

(kusura bakmayın foruma da yabancıyım aramaya çalışıyorum sorunlarımı ama bulamadım başlıkları varsa iletirseniz çok super olur)

Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk arabamı aldım bu şansımı da golften yana kullandım. Aracı hem öğrenmeye çalışıyorum hem de güzelleştirmek istiyorum gerek iç gerek dış olarak. Ancak hem buralara çok yabancıyım hem de bu konulara yabancıyım aklımda araca yapmak istediğim birkaç şey var size de sormak istiyorum

-aracın dışında far stop değiştirmek istiyorum ancak piyasada fiyatlar çok değişik anlayamadım nerden almalıyım nerede en iyi en kaliteli mal bulabilirim ayrıca nelere dikkat etmem lazım ?

-birkaç ay sonra da r donusum yapmak istiyorum ancak basmak istemiyorum arabayı dıştan dolu dursun istiyorum bunun için de nerelere bakmam lazım

-bir de iç dizayn olarak carplay vs taktırmak istiyorum ancak rcd 330 187b modeli sanırım piyasada zor bulunuyor bende orjinale uygun guzel bir ekran taktırmak istiyorum ancak diğer modelleri nasıl bulurum ? her ekran güzel durmuyor

-bir de arabada anlamadigim bir ses var bazen tekerlerin altından gayır guyur sesler geliyor cukur vs girince nedeni ne olabilir ?

(kusura bakmayın foruma da yabancıyım aramaya çalışıyorum sorunlarımı ama bulamadım başlıkları varsa iletirseniz çok super olur)
öncelikle hayırlı olsun.

far stop body için instagramda; car arts, by_akilli, flapworks, meetgarage sayfalarla iletişime geçebilirsiniz. (tavsiyem far stop body kiti boya montaj dahil yaptırmanızdır). facebook kullanıyorsanız golf gruplara üye olup araştırma yapabilirsiniz.

jant ve yay gibi parçalarıda yine facebook grupları veya sarı siteden rahat bulabilirsiniz.

teyp konusuna gelince rcd 330 güzeldir bulunması zor değil. ama bütçenize göre geniş ekran olsun uygun olsun derseniz android tarzı (ram ve hafıza yüksek olmasına dikkat edin) birşey takabilirsiniz. bunu da yine gruplara sorabilir ve araştırabilirsiniz.

ses konusuna gelince vag grubu genelde kış aylarında ön takım gacır gucur ses yapar bunun sebebi ön yürür aksamdaki tozlanma ve yağlamanın azalmasıdır. tunap 921 ürünü işinizi görecektir. akis, aks kafaları, rot ve rotillere sıktırın 2 yıl kafanız rahat eder.

son olarak yarın bir gün k&n açık hava filtresi takmak isterseniz elimde kendi aracımdan çıkma mevcuttur.

• Beğen
Tepkiler: SCC

Bu konuda işin uzmanı @HONEY Bülent Abi'ye başvurabilirsiniz

Geri