Golf 8 manuel 1.0 tsi hava yastığı hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RESSAM06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
FERHAT CDK
Araç
GOLF 8
Bugün durup dururken hava yastığı uyarı verdi kontağı kapadım açtım yine düzelmedi başına gelen varmı? Çok can sıkıcı gidemedim servise zaten 2021 model garantisi yok bu konuda şikayet çok fazla yok kazası da yok aracın büyük bir airbaglar sağlam yani

Bugün durup dururken hava yastığı uyarı verdi kontağı kapadım açtım yine düzelmedi başına gelen varmı? Çok can sıkıcı gidemedim servise zaten 2021 model garantisi yok bu konuda şikayet çok fazla yok kazası da yok aracın büyük bir airbaglar sağlam yani
Daha önce aracın koltuğu söküldü mü ? (Temizlik için vs). Genelde bu tarz şikayetlerin çözümü koltuk altı soketlerden kaynaklıdır.

Şöför ve yolcu koltuğundaki soketlere bakılması lazım belki temassızlık, belki de sıvı teması olmuşsa oksitlenme yapmış olabilir. Çözümü basittir kendiniz bile dahi yaparsınız.

Soketlerin güzelce kontrolünü sağlayın.

Upvote 0
Yok hiç sökülmedi ama koltuğu ileri geri almışımdır soketi söküp takabilşyormuyuz sıkıntımıdır mu bilgin varmı

Upvote 0
Yok hiç sökülmedi ama koltuğu ileri geri almışımdır soketi söküp takabilşyormuyuz sıkıntımıdır mu bilgin varmı
Koltuğun altında ancak golf 8 lerde ne tarafta kalıyor bilmiyorum diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.

Evet elinizle çok rahat söküp takabilirsiniz hiçbir sıkıntı vs olmaz. Ancak uğraşmak istemiyorsanız bir ustadan yardım alın.

Upvote 0

Geri