195 taban yazlık lastik önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan polowner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Yasin
Araç
Polo
Merhabalar aracımda Hankook 4 mevsim lastikler var. Alırken dikkat etmemişim extra load özellikli lastiklermiş. Araç gram esnemiyor özellikle kış aylarında iyice belirgin hale geldi. Çok da dayanıklı lastikler aslında ama konfor 0 olunca aracı sürmekten keyif alamıyorum. 195 55 R16 lastik öneriniz var mıdır? Mümkün mertebe 4500 lirayı aşmayacak modeller olursa sevinirim.

Ben model bazlı bir öneride bulunacağım. Arteon aracımın üzerinde 245/40R19 starmax ultra sport st760 yazlık lastikler mevcuttu. Aracın konforu sıfırdı lastik çok sertti esnemiyordu. Arteon'un Lastik tabanı geniş jant büyük yanak da ince olunca starmax beni konfor olarak hiç tatmin etmedi. Sıfır olarak Continental EcoContact 6 aldım şuan araç ufak tefek çukurlardan yol bozuklarından geçerken bile esniyor darbeyi yutuyor. Konforun gerçekten markayla alakası çokmuş kendi aracımda bunu farkettim. Size önerim Continental'in EcoContact ve PremiumContact serilerine bakmanız. Bu lastikler konfor ve tüketim için odaklanmış lastiklerdir.

Merhabalar aracımda Hankook 4 mevsim lastikler var. Alırken dikkat etmemişim extra load özellikli lastiklermiş. Araç gram esnemiyor özellikle kış aylarında iyice belirgin hale geldi. Çok da dayanıklı lastikler aslında ama konfor 0 olunca aracı sürmekten keyif alamıyorum. 195 55 R16 lastik öneriniz var mıdır? Mümkün mertebe 4500 lirayı aşmayacak modeller olursa sevinirim.
1-)Hankook ventus prime 4. Piyasadaki en iyi fiyat performans lastiğidir

2-) Bridgestone turanza 6. Hankooktan bir tık pahalı. Yol tutuş performansı güzeldir. Hankooktan da 1 tık daha kaliteli hissettirir.

3-)Lassa Revola. Pek tavsiye etmesem de fiyatından dolayı tercih edilebilir. Kullanımında herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.

4-)Goodyear efficientgrip performance. Fiyatı diğerlerine nazaran daha pahalı 5 bin tl civarlarına bulabilirsiniz.

Bu 4 marka tecrübem doğrultusunda önerdiğim en fiyat performans marka ve modellerdir. Aracın golf olduğunu varsayarak önerdim

Geri