1.0tfsı 2018-2019 Audi A3 mü 2019 Midline Plus Golf7.5 Mu Bmw 1 16d Mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusakoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
ahmet
Araç
golf
merhabalar herkese
aslında üç araç arasında kaldım fikirilerinizi merak ediyorum 1.5 milyon civarına 2018-2019 audu a3.1.0tfsı(sportback) mı 2018-2019 mıdlıne plus golf7.5 mu(1.0tsı) yoksa 2015 bmw 1 serisi mi (b38 motorlu)
araçların km bandı genel olarak aynı 100k civarı şehir içi kullancağım daha ziyade.
golf 1.2m civarı audı ise ise 1.5 bu kadar farka değer bir olay var mıdır emin olamadım bu 3 araç arasında düşünceleriniz nelerdir
1.5m civarına daha iyi bir araç tavsiyeniz olur mu

bmw nin kullanıcısını birebir tanıyorsanız bakımlarından eminseniz olur ama karambole alıyorsanız el bombası

arka koltuğa biri oturacak diyorsanız bmw yi eleyebilirsiniz. ben araç durumuna göre audiye daha sıcak bakardım.

arka koltuğa biri oturacak diyorsanız bmw yi eleyebilirsiniz. ben araç durumuna göre audiye daha sıcak bakardım.
Teşekkür ederim hocam.arkaya biri oturmayacak,bmw de tek korkum sorun çıkma ihtimali ne de olsa 10 yasında olucak,audı de ise aklımı tek kurcalayan arada 300k olmasına rağmen golf ile audının tabiki pakete göre değişirde 1.5m civarıan genelde boş paketler var ve iç dizayn olarak çok sade bir görünüm olduğu için iç ön konsol dizaynı çok basit geldi o pek hoşuma gitmedi audi de

e o zaman golf hayırlı olsun :) şaka bir yana audinin o sadeliği ve ekranı benim hoşuma gidiyor. bmw konusunda haklısın. çok ince eleyip sık dokumadan almamak lazım. bmw kullanıcı profili de biraz farklı golf ve a3 kullanıcılarına göre haliyle arabanın dayanıklılığı ile beraber hor kullanılmış olması da soru işareti oluyor.

O paraya 2017-2020 arası Golf 7.5 Comfortline 1.0 alabilirsiniz. Boş paket almaya gerek yok pişman olursunuz.

2017 A3 130.000km kullandım, 2016 midline plus golf bir yıl kullandım.A3 içi basit gözükür ancak uzun yol konforu ve yalıtım mukayese edilemez.2025 Golf life aracımda aynı konforu bulamadım.Dikkat etmeniz gereken, kronik devirdaim sorunu yaşadım iki kez, yan sanayi ile çok büyük masraf açmadan hallettik.Kavrama kullanıma bağlı olsa da her 60.000km'de titreme başladı.Bir de gündüz farları zamanla sararabiliyor.Bunlar dışında bir sorun yaşamadım.

Aradaki farka bence değer.

Midline Plus donanım Golf 7,5 alınmaz, En az Comfortline bakılmalıdır,

Golf 7,5 ‘ların dezavantajı temiz olan araçların fiyatları Golf Mk8 hatta Mk8,5 rakamları istiyorlar karaborsa gibi olmuş,

İçlerinden en alınabilecek olanlar,

Audi A3 mümkünse 1.5 TFSI motorlu pahalı gelirse 1.0 TFSI olabilir,

Golf Mk7,5 olarakta mümkünse 2019-2020 modeller olmalıdır, 2019-2020 modeller (Comfortline ve Highline paketler) ekstra dolu bol opsiyonlu geldiler, fakat yalnızca 1.5 TSI motorlu geldiler.

merhabalar herkese
aslında üç araç arasında kaldım fikirilerinizi merak ediyorum 1.5 milyon civarına 2018-2019 audu a3.1.0tfsı(sportback) mı 2018-2019 mıdlıne plus golf7.5 mu(1.0tsı) yoksa 2015 bmw 1 serisi mi (b38 motorlu)
araçların km bandı genel olarak aynı 100k civarı şehir içi kullancağım daha ziyade.
golf 1.2m civarı audı ise ise 1.5 bu kadar farka değer bir olay var mıdır emin olamadım bu 3 araç arasında düşünceleriniz nelerdir
1.5m civarına daha iyi bir araç tavsiyeniz olur mu
Sizde 3 silindir sevdası görüyorum hocam 😀

O kadar paraya midline plus golf olmaz hocam o aracı direkt eleyin. O fiyatlara comfortline bulursunuz comfortline golf olsun fiyatı 1.2 den fazla olsun bir şey olmaz.

BMW için her an turbo paranız hazır olsun cebinizde başa geleceğinden değil ama gelme ihtimali çok yüksek diğer araçlara nazaran. Yani ben sevemedim b38 motoru. Ön yargılıyım belki.

Ben olsam Audi tercih ederdim. Hb arabaya okeysiniz anladığım kadarıyla. Audi alır keyfime bakardım.

Sizde 3 silindir sevdası görüyorum hocam 😀

O kadar paraya midline plus golf olmaz hocam o aracı direkt eleyin. O fiyatlara comfortline bulursunuz comfortline golf olsun fiyatı 1.2 den fazla olsun bir şey olmaz.

BMW için her an turbo paranız hazır olsun cebinizde başa geleceğinden değil ama gelme ihtimali çok yüksek diğer araçlara nazaran. Yani ben sevemedim b38 motoru. Ön yargılıyım belki.

Ben olsam Audi tercih ederdim. Hb arabaya okeysiniz anladığım kadarıyla. Audi alır keyfime bakardıevet hocam genelde herkes dediğiniz gi

evet hocam dediğiniz gibi herkes en azından comfortline olsun diyor lakin 2018 2019 için comfortline ve midlineplus pek fark göremedim ben bildiğiniz spesifik farklar var mı acaba arada 100k fiyat farkı var en azından(manuele de okeyim bu arada ondan 1.2ye var dedim golf için)

e o zaman golf hayırlı olsun :) şaka bir yana audinin o sadeliği ve ekranı benim hoşuma gidiyor. bmw konusunda haklısın. çok ince eleyip sık dokumadan almamak lazım. bmw kullanıcı profili de biraz farklı golf ve a3 kullanıcılarına göre haliyle arabanın dayanıklılığı ile beraber hor kullanılmış olması da soru işareti oluyor.
bmw bakımları pahalı insanlar bir heves ile alıyor bakımlar el yakınca da satıyor piyasada bmw masraf çıkarır algısı bu arabanın kalibresinde olmayan insanların alıp bakımlarını yaptırmadan satmasından kaynaklanıyor çoğu kez.

evet hocam dediğiniz gibi herkes en azından comfortline olsun diyor lakin 2018 2019 için comfortline ve midlineplus pek fark göremedim ben bildiğiniz spesifik farklar var mı acaba arada 100k fiyat farkı var en azından(manuele de okeyim bu arada ondan 1.2ye var dedim golf için)

Şu videoda her şey anlatılıyor.

Geri