Golf ve A3 arasında kaldım tavsiye bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rdm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. A3 1.4tfsi ambiente niyetiyle yola çıktım aslında ama geçenlerde aracı test etme imkanım oldu bana daha sert geldi golfe göre ve biraz da basık geldi, direksiyon da daha sertti sanki. Golf7 bildiğim daha önce kullandığım bir araçtı 2015 model 127.000km 1.2 tsi 110hp bir de ekstra anahtarsız giriş ve cam tavan olan bir araç denk gelince bana mantıklı gelmeye başladı.

Ali bir Audi sever olarak hepsini yazmışsın ama gerekçeli tercihini yazmamışsın :)
Valla ülkede 2. el piyasası tuhaf,

Satıcı arabası temiz ve düşük km diye bayide satılan sıfırının rakamını istiyor,

Ülkede 2 elde Golf 7,5 için —>8,5 fiyatı isteyenler var, Neymiş efendim efsane kasaymış,

Yok hani aynısı bende olmasa yutturacak,

İstediği kadar efsane kasa olsun, isterlerse fabrikada senin için özel olarak tailor madr üretim bandı açsınlar en kusursuz şekilde üretsinler, bir arabanın eski modeli yenisi ile aynı para etmez/edemez..!!

50 sene geçer o zaman belki…

2. el düşük km’li Mk8,5 sahibi ilanlarda da satıcılar arabanın sıfır km fiyatını istiyor, Yahu senin 2.el arabana bayide satılan sıfır km fiyatını alacak adam niye versin gider bayiden alır,

Aynı şekilde eski kasa 2023-2024 model Audi A5 fiyatları yeni kasa A5 fiyatını isteyebler var, İnsanlar karşısındakini enayi yerine koyuyor, Şark kurnazı bunlar, O sebebten onu al bunu al demek istemiyorum

Hepsine katılıyorum kalemine sağlık.

Geri