Herkese merhabalar.Yeni aldığım 3q0035846 crackli cihazıma reset atsam bi sıkıntı yaratır mı? Bileşen koruma devreye girer mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Teşekürler @HONEY hocam. 5f kısmındaki arızaların silinmesi için resetleyeceğim faydası olur umarım.Hic bir sikinti olmaz
Fabrika ayarlarina da cekseniz menuden bilesen koruma devreye girmez
Teşekürler @HONEY hocam. 5f kısmındaki arızaların silinmesi için resetleyeceğim faydası olur umarım.
Neden arıza görünüyor bir bilginiz var mı üstadım. Araca bi zararı olur mu 10-15 arıza görünüyor.Rica ederim
Faydası olmaz silemezsiniz
Evet bu arızalar mevcut yarın detaylı fotoğraf yükleyeceğim1589 - invalid data record böyle bir hata varsa silinmiyor.
1555 - Check Software Version Management
Böyle bir hata varsa silinebiliyor.
Neden arıza görünüyor bir bilginiz var mı üstadım. Araca bi zararı olur mu 10-15 arıza görünüyor.
Anladım üstadım teşekürler bi sorun yoksa devam o zaman bu şekilde kullanmaya10-15 adet fazlaymis sizdeki hatalar
Crackli cihazlarda normal bir durum herhangi bir eksik fonksiyon calismayan birsey yoktur
Arac uzerinde online bilesen kaldirilan cihazlarda arka planda hata vermez ama o da pahalı bir islemdir