Golf 7.5 araç tavsiyesi

İsim
seyhun
Araç
MK7,5 1.4 TSİ
Herkese selamlar. Yaklaşık bir ay içerisinde golf 7.5 araç almak istiyorum fakat golf 7.5 konusunda kararsız kaldım sebebi araçtan ziyade fiyatı.
acayip bir fiyatlanma söz konusu 2013 golf ile 2017 golf arasında bazı ilanlarda sadece 100-200 bin var. 2017 model golfle 2023 arasında da neredeyse aynı şekilde bir fiyat farkı var. acaba bu fiyatlara satan ve ya alan var mı merak ediyorum. ortalama 2017-18 golf highline temiz bir araca 1.7- 1.8 yazılıyor. benzer araç tavsiyesi de alabilirim.

Son düzenleme:

Merhaba maalesef 7.5 fiyatlari yuksek

@omer hocamin dedigi gibi 8 alin

Ben halen 7.5 kasayı sevdigim icin kizima da 7.5 higline sunrooflu aldim o paraya golf 8 alabiliyordum ayni km lere yakin

3 ay önce aldım 2020 model 1750000 üzerinden pazarlık yaptım aldım

Merhaba maalesef 7.5 fiyatlari yuksek

@omer hocamin dedigi gibi 8 alin

Ben halen 7.5 kasayı sevdigim icin kizima da 7.5 higline sunrooflu aldim o paraya golf 8 alabiliyordum ayni km lere yakin
bende seviyorum da 8 yıllık araç ile 2 yıllık araç yaklaşık nasıl aynı fiyatta olabilir anlayamadım hiç :) yeni yenidir

1.7 - 1.8 e araç alacağım
Anahtarsız giriş çıkış
Anahtarsız çalıştırma
Koltuk & direksiyon ısıtma olmayacak.
(Nadiren bazı Golf 7.5 larda bu opsiyonlar olabilir, çoğunda yok)

Her bindiğimde pişmanlık yaşayacağıma.
Golf 8 life paket alırım devam ederim.
Varsın cam tavan olmasın, en azından cam tavan çerçevesi çatladı derdi olmaz...

Yıl olarak endişeniz varsa 2023 bakınız.

2023 lerde henüz yoğun bir kronik şikayet başlamadı. İlerleyen yıllarda başlarsa da yalnız değilsiniz. Zamanla bir şekilde her sorunun çözümünü konuşuyor tartışıyor ve buluyor bu forum

Geri