Çok genel bi soru, triger en son ne zaman değişti mesela? Ustaya götür baksın kayışların durumuna. Birden fazla sebep olabilirSelamlar iyi pazarlar,
Aracimda kayis sesi mevcut. 135bin kilometrede 1.5tsi 130beygir 2020 model. Sebebi ne olabilir?
Trigeri daha once degismedi, burdaki satici bayiinin 2.el bolumunden satin aldim. 180-200binden once degistirmek onerilmez dendi bana. Sese ait video linki birakiyorum. Aracim 1.5 tsi 130hp bluemoiton act manuel vites.Çok genel bi soru, triger en son ne zaman değişti mesela? Ustaya götür baksın kayışların durumuna. Birden fazla sebep olabilir
Nasil yani arabayı mi 2. Elden aldınız trigeri mi, biraz anlaşılır olun lütfen.Trigeri daha once degismedi, burdaki satici bayiinin 2.el bolumunden satin aldim. 180-200binden once degistirmek onerilmez dendi bana. Sese ait video linki birakiyorum. Aracim 1.5 tsi 130hp bluemoiton act manuel vites.baska yerlerden goruntu veya video isterseniz cekip yukleyebilirim.
Trigeri daha once degismedi, burdaki satici bayiinin 2.el bolumunden satin aldim. 180-200binden once degistirmek onerilmez dendi bana. Sese ait video linki birakiyorum. Aracim 1.5 tsi 130hp bluemoiton act manuel vites.baska yerlerden goruntu veya video isterseniz cekip yukleyebilirim.
Benim bildiğim triger 120 binde değişiyor,
Evet dizel olsa bu civarlarda degismesi gerekirdi haklisiniz fakat bu arac icin servis onerisi 180-210bin km araligi. Arabayi 2.el aldim, trigeri neden 2.el alayimNasil yani arabayı mi 2. Elden aldınız trigeri mi, biraz anlaşılır olun lütfen.
Triger değişme zamanı gelmiş zaten. Gidin bı gösterin ustaya. Trigerin sente ayarından dolayı serviste değiştirin de diyen çok var ama orasina hakim değilim benim de ilk defa yeni bir arabam olduğu için. Servisle falan hiç işim yoktu bugüne kadar
Hafta ici kontrol ettirecegim. Dediginiz gibi muhtemelen. Yasadigim yerde iscilikler fransa gibi pahali oldugu icin onceden bilgi sahibi olmak iyi oluyor, siz beni anlarsiniz.Bu büyük ihtimalle aksesuar kayışının sesi. Tavsiyem kayışı temin edip saniyede değiştirin. Basit ve hızlı bir işlem.
Ses kesilmez ise o zaman triger kayışını düşünürsünüz.
Hafta ici kontrol ettirecegim. Dediginiz gibi muhtemelen. Yasadigim yerde iscilikler fransa gibi pahali oldugu icin onceden bilgi sahibi olmak iyi oluyor, siz beni anlarsiniz