Golf 7 aracıma ağır bakım yaptıracağım

İsim
Yunus Emre
Araç
Golf 7
Aracıma ağır bakım için servisten fiyat aldım çok mu pahalı yoksa sanayideki ustalarla aynı mı aracım 240bin km oldu ağır bakıma girecek aklıma birde anketlerde ve parça fiyatlarına bakarken devirdaim de değişmesi gerek diye okudum serviste bunu eklememişler galiba parçalarda yazmıyor değişmesi gerek mi yoksa orda set içinde mi çıkıyor bilginiz var mı Aracım 1.6 TDI BMT 110PS (5G133Z) Motor kodlu

Ekli dosyalar

• IMG_4252.jpeg
    IMG_4252.jpeg
    315 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

triger kayışında devirdaim pompası yazmıyor gerçekten. ben pompadan ses geldiği için continental set alıp 67 bin'de kendim sanayide yeniletmiştim. kalan bakım kalemleri de rutin zaten. 40 bin çokmuş. zubizu indirimli fiyat mı bu?

Devirdaim pompasını sizin ekletmeniz lazım. Onlar triger değişiminde normalde değiştirmiyorlar (çok saçma ama VW öyle bir uygulaması var).

Devirdaim mutlaka değiştirin, ayrıca mutlaka ama mutlaka yağ pompası kayışını da değiştirin, ekletin. Fiyat normal çünkü orijinal parça kullanılıyor ve garanti veriliyor. Dışarıda hiçbir şeyin garantisi yok.

triger kayışında devirdaim pompası yazmıyor gerçekten. ben pompadan ses geldiği için continental set alıp 67 bin'de kendim sanayide yeniletmiştim. kalan bakım kalemleri de rutin zaten. 40 bin çokmuş. zubizu indirimli fiyat mı bu?
Evet indirimli fiyat bu bunun içinde devirdaim eklememişler o ekstra fiyat isterler sanırsam

Geri