3q0035846 Navi̇gasyon Desteği̇ Hakkında

İsim
Suleyman
Araç
Golf
Arkadaşlar hepinize iyi günler. 3Q0035846 kodlu bir ünite satın aldım. Aldığım kişi cihazın crackli olduğunu söyledi. Fakat crack yapan kişiyi aradığımda navigasyon özelliğinin ekstra açılması gerektiğini söyledi. Navigasyonu kendim açabilir miyim ? Üniteyi kargolamak ve ekstra ücret ödemek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1000040726.jpg
    1000040726.jpg
    154.2 KB · Görüntüleme: 15

Nasil hocam navigasyonun ekstra acilmadi lagzim bir unutede navigasyon varsa vardir

Arkadaşlar hepinize iyi günler. 3Q0035846 kodlu bir ünite satın aldım. Aldığım kişi cihazın crackli olduğunu söyledi. Fakat crack yapan kişiyi aradığımda navigasyon özelliğinin ekstra açılması gerektiğini söyledi. Navigasyonu kendim açabilir miyim ? Üniteyi kargolamak ve ekstra ücret ödemek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam sen yapamazsın vede hiç elleme derim
Aldığın yere gonder sorunu çözsünler
Formda ben de dahil birkaç arkadaş ta sorunsuz cihazlar var keşke form da bir araştırma yapsaydın
Bende de senin aldığın ünitede var full açık tak çalıştır şeklinde
ne demek navigasyonun açılması gerek
Unite zaten orjinal navigasyonlu işini düzgün yapsa birleşen koruma kaldırırken böyle bir sorun olmazdı
Aldığın kişiyle gorus kargo ücretlerini de satana yükle gönder sorunu çözüp sana tak çalıştır şeklinde yollasın

Not: sana üniteyle beraber Navıgasyon cd kartını verdimi?
Unite de takılı durmalı cd kart navigasyonun calisabilmesi icin
Aşağıdaki cihaz benim cihaz resme bir bak tertemiz

Ekli dosyalar

• IMG_5209.jpeg
    IMG_5209.jpeg
    243.3 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekürler. Navigasyon anteni ve sd kart yok içerisinde. Acaba söylemeye çalıştığı şey sd kart yüklemesi gibi birşey olabilir mi çünkü menüde navigasyon görünüyor. Sırf bu işlem için 2.500 tl para istediler kargo hariç.
Hocam sen yapamazsın vede hiç elleme derim
Aldığın yere gonder sorunu çözsünler
Formda ben de dahil birkaç arkadaş ta sorunsuz cihazlar var keşke form da bir araştırma yapsaydın
Bende de senin aldığın ünitede var full açık tak çalıştır şeklinde
ne demek navigasyonun açılması gerek
Unite zaten orjinal navigasyonlu işini düzgün yapsa birleşen koruma kaldırırken böyle bir sorun olmazdı
Aldığın kişiyle gorus kargo ücretlerini de satana yükle gönder sorunu çözüp sana tak çalıştır şeklinde yollasın

Not: sana üniteyle beraber Navıgasyon cd kartını verdimi?
Unite de takılı durmalı cd kart navigasyonun calisabilmesi icin
Aşağıdaki cihaz benim cihaz resme bir bak tertemiz

Geri