Yakıt sıfırlama verisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Mert
Araç
Passat b8
2016 Arabamda yakıt aldıktan sonraki veri yakıt almadığım halde sıfırlıyor biraz araştırdım 19 saat ayarlı olduğunu gördüm bunu 99 saat nasıl ayarlaya bilirim yarım depo benzin varken veri sıfırlıyor Vcds program kullanıyorum kodlamayı bilen varsa yardımcı olur mu?

Benim bildiğim, son sürüş verisini 2 saat sonra sıfırlar. Genel veri sıfırlanmaz. En azından benim araçta öyle.

2016 Arabamda yakıt aldıktan sonraki veri yakıt almadığım halde sıfırlıyor biraz araştırdım 19 saat ayarlı olduğunu gördüm bunu 99 saat nasıl ayarlaya bilirim yarım depo benzin varken veri sıfırlıyor Vcds program kullanıyorum kodlamayı bilen varsa yardımcı olur mu?
Aynı durumu ben de yaşadım. Hatta bende göstergedeki trip km, uzun süreli ve yakıt aldıktan sonra verileri araca ilk bindiğimde daha çalıştırmadığım halde sıfırlanıyordu.

Akü kutup başlarını sök tak yapmak için araca bindiğimde baktım sıfırlamamış kutup başlarını sök tak yapmadım o günden sonra da daha sıfırlanmadı. Eğer yine olursa kutup başlarını sök tak yapın. Ben pek sanmıyorum 19 saat ayar muhabbetinden dolayı olduğunu

Geri