Golf 7 2014 TDI göğüsten gelen ses

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keceli01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ömer
Araç
Golf 7 1.6 tdi
Arkadaşlar aracımda göğüsten torpidodan gelen bir ses var çözemedim tüm motor kulaklari değişti sorun hala devam ediyor.suan başka bir tamirciye bıraktım 1 gün kalacak komple bakacaklar başına gelen oldumu sesin linkini atıyorum

Hocam bu gün youtubeda yorumuma yanıt veren kişi sizsiniz sanırım

aynı sorun bende de vardı yakıt hattından yapıyor sesi. aracın sağ alt marşpiyelin orada yakıt hattı boruları geçiyor onlara alt üst yalıtım yapılacak ve sorununuz çözülücek. ben reset garajda yaptırdım o gün bu gündür tık ses yok. hatta oraya gittiğimde bahsettiğiniz ses yakıt hattı sesine benzemiyor dediler ben yine de yapın dedim ve o sesten kurtuldum 1800 ve 2200 devir arası geliyordu bende

Abi yapmıyorlar adamlar ya ordan değil diyorlar bakalım bugün ustada araç yakıt hattı diyorum bende

Abi yapmıyorlar adamlar ya ordan değil diyorlar bakalım bugün ustada araç yakıt hattı diyorum bende
Yaşanmışlık en iyi sonuçtur. Parasıyla değil mi yapsınlar. Olmazsa başka öneriler uygulanır.

Usta büyük ihtimalle ustalığına toz kondurmak istemiyor. Sanayi böyle tiplerle dolu. Sen müşterisin araçtan anlamazsın bir tek ben anlarım. Herkesi aynı sanıyorlar.

Geri