Şarjlı Süpürge Öneri

İsim
Utku
Merhabalar. Şu sıralar sosyal medyada fazlasıyla şarjlı süpürge görüyorum. Tanıdığım hiç kimsede yok. Kullanıp tecrübe eden varsa yorumlarda konuşalım.

Beklentim taban halısındaki kum toz vs rahat çekebilmesi aynı zamanda üfleme fonksiyonuda olsun istiyorum

Merhabalar. Şu sıralar sosyal medyada fazlasıyla şarjlı süpürge görüyorum. Tanıdığım hiç kimsede yok. Kullanıp tecrübe eden varsa yorumlarda konuşalım.

Beklentim taban halısındaki kum toz vs rahat çekebilmesi aynı zamanda üfleme fonksiyonuda olsun istiyorum
Selamlar, aynı zamanda üflemesi olsun diyorsanız zaten herkesin gördüğü 1000-1500 TL bandında olan çin malı olan ürünlerden bahsediyorsunuz. Ben aldım memnunum, fiyatının performansını veriyor. 20000 PA değeri tabiki çok gerçekçi değil :)
https://www.trendyol.com/auhma/ahv-...p-1069714748?boutiqueId=61&merchantId=1072750
Yakın zamanda benim de aynı şekilde açtığım konudaki yorumları inceleyebilirsiniz:
https://www.golftutkusu.com/topic/27491-sarjli-supurge-onerisi/

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Taban halısında denediniz mi?
Rica ederim, taban halısında denemedim aracımda havuz paspas olduğu için kirlenmiyor benimki hocam. Ama şöyle söyleyeyim çekim gücü orta/son seviyedeyken gerçekten hiç fena değil. Yalnızca ürünün aparatları bizim evlerde kullandığımız süpürgeler gibi kaliteli değil. Bu sebepten dolayı halı yüzeyde biraz daha uğraştırabilir diye tahmin ediyorum.
@omer de benzer ürünü kullanıyorum demişti, belki denemiştir diye etiketleyeyim kendi deneyimini paylaşır :)

Temu kapanmasaydı çok daha uyguna elde edebiliyordunuz.

Öylesine aldım açıkçası merakımdan temudan 600 liraydı. Tek şarjla 1 golfü süpürmek için tasarlanmış. Ve kedi tüylerine varana kadar alıyordu. Tek sıkıntı titreşimli ve sesliydi ancak önemli olan iş görmesiydi onu da yapıyor.

Bu fiyatlara mecbur bırakıldık. 2 süpürge fiyatına tek süpürge alıyoruz…

Geri