Teşekkür ederim yardımınız için. Aradım söyledilerservisi arayın 2 dk söylerler
Ne olduğunu da yazsaydınız keşke hocam. Belki ileride denk gelen arkadaşlara da yardımcı olurduTeşekkür ederim yardımınız için. Aradım söylediler
Benim aracın renk kodunu önceki sahibi vermese ben de şuan bilmiyor olacaktımAracının boya kodunu bilmemekte üzücü bari yazında aynı renk olup bilmeyen bilgilenebilir…
Bu siteyi biliyorum ancak benim aracın boya kodunu Tiguan içerisine koymamışlar. T-Roc Cabrio ve Polo ya koymuşlar. Boya kodunu zaten biliyorum LD7L , yetkili servis kağıdında da herkesin aracın ki yazar. Fiziken servis kağıdını alanlar görür. Fiziken almayan arkadaşların bilgisine.
Bu siteyi biliyorum ancak benim aracın boya kodunu Tiguan içerisine koymamışlar. T-Roc Cabrio ve Polo ya koymuşlar. Boya kodunu zaten biliyorum LD7L , yetkili servis kağıdında da herkesin aracın ki yazar. Fiziken servis kağıdını alanlar görür. Fiziken almayan arkadaşların bilgisine.
Usta bizimki polar white dimi
Boya kodu bagajın paspasının altında yazıyorMerhaba 2020 golf 7.5 aracımın boya kodu nedir bilen varmıdır hiçbiyerinde yazmıyor ruhsatta kırmızı geçiyor