- İsim
- Volkan
Selamlar. 2014 model Golf 7 aracımda bazen tüm camları kapatırken sağ ön cam tam kapanacakken her seferinde kendi kendine tekrar yarıya kadar aşağı iniyor, kendim gıdım gıdım yukarı kaldırarak tamamen kapatıyorum. Sırf test için 4 camı da sonuna kadar indirdim ama 4 cam butonunu da aynı anda yukarı kaldırdığımda san ön camın kalkmadığını fark ettim. Yani normalde dört butonu da kaldırdığında dörtünün de kalması gerekiyor diye biliyorum. Hatta her ne kadar sağ ön cam kapanmasa da ben yine de dört cam butonunu da 10 saniye boyunca yukarı doğru kalkık tutarak sıfırlamayı denedim ama nafile.
Sırf meraktan tüm camları indirip aracı kilitlemek için anahtara basılı tuttum, üç cam sonuna kadar kapandı ama sağ ön cam yine tamamen yukarı değip yarıya kadar tekrar aşağı indi. Acaba sağ ön camın fitillerinde pisli falan var da cam o pisliği parmak gibi algıladığı için mi kendi kendine geri aşağı iniyor diye düşünüp fitillere de baktım ama pislik de göremedim.
Sonra bugün denediğimde hiç bir sorun olmadan kapandığını fark ettim, yani ara sıra olan bu durum sizce neden oluyordur?
Sırf meraktan tüm camları indirip aracı kilitlemek için anahtara basılı tuttum, üç cam sonuna kadar kapandı ama sağ ön cam yine tamamen yukarı değip yarıya kadar tekrar aşağı indi. Acaba sağ ön camın fitillerinde pisli falan var da cam o pisliği parmak gibi algıladığı için mi kendi kendine geri aşağı iniyor diye düşünüp fitillere de baktım ama pislik de göremedim.
Sonra bugün denediğimde hiç bir sorun olmadan kapandığını fark ettim, yani ara sıra olan bu durum sizce neden oluyordur?
Son düzenleme: