Sadece Uzun Yolda Kullanmak İçin Golf 8.5 İmpression Manuel Almak

İsim
Halil
Araç
Golf 7 2016 1.2 TSİ COMFORTLİNE DSG
İyi günler dilerim herkese. Başlıkta da belirttiğim soruyu merak ediyorum. Kendi şahsi aracım Golf 7 ve kullandığım diğer şirket araçlarım var. Ancak bazı kullandığım şirket araçlarını kilometresi sebebi ile satışa çıkarma kararı aldık. Golfümü alalı bugün 1 sene oldu ve 1 senede tam 20 bin km kullandım ve aracımdan o kadar çok memnunum ki anlatamam gerçekten.

Kendi Golfümü bu kadar severek kullanmamdan dolayı şirket adına yeni bir araç almak istiyorum ve bu aracı Golf 8.5 1.5 TSİ İmpression manuel olarak düşünüyorum. Mekanik tesisat alanında faaliyet gösteren bir mühendislik şirketinde çalışıyorum ve şantiyelerimiz genelde yaşadığım yer olan Ankara dışında oluyor bu sebepten dolayı senede şehir içi + şehir dışı toplam 60-80 bin km arası yol yapma durumum oluyor. Yeni araç aldığımda minimum 2 sene kullanacağımı varsayıyorum.

Bahsettiğim aracı temiz olarak 1 milyon 400 bin TL bandına bulabiliyorum bütçesel olarak da çok mantıklı geliyor. Hem yeni hem de düşük kmli. Senede bu kadar çok yol yapan kişi için performansı, yakıtı, konforu, kullanımı nasıldır ? Cevaplar için teşekkürler :)

İyi günler dilerim herkese. Başlıkta da belirttiğim soruyu merak ediyorum. Kendi şahsi aracım Golf 7 ve kullandığım diğer şirket araçlarım var. Ancak bazı kullandığım şirket araçlarını kilometresi sebebi ile satışa çıkarma kararı aldık. Golfümü alalı bugün 1 sene oldu ve 1 senede tam 20 bin km kullandım ve aracımdan o kadar çok memnunum ki anlatamam gerçekten.

Kendi Golfümü bu kadar severek kullanmamdan dolayı şirket adına yeni bir araç almak istiyorum ve bu aracı Golf 8.5 1.5 TSİ İmpression manuel olarak düşünüyorum. Mekanik tesisat alanında faaliyet gösteren bir mühendislik şirketinde çalışıyorum ve şantiyelerimiz genelde yaşadığım yer olan Ankara dışında oluyor bu sebepten dolayı senede şehir içi + şehir dışı toplam 60-80 bin km arası yol yapma durumum oluyor. Yeni araç aldığımda minimum 2 sene kullanacağımı varsayıyorum.

Bahsettiğim aracı temiz olarak 1 milyon 400 bin TL bandına bulabiliyorum bütçesel olarak da çok mantıklı geliyor. Hem yeni hem de düşük kmli. Senede bu kadar çok yol yapan kişi için performansı, yakıtı, konforu, kullanımı nasıldır ? Cevaplar için teşekkürler :)
illaki sıfır olsun durumu yoksa, ben düşük km manuel dizel passat düşünürdüm. uzun yolda hem maliyet hem rahatlık bakımından daha iyi.

1.5 TSI Impression konularının hepsine yazıyorum. Manuel sıkıntı değilse ki değil sizin için, performans yakıt konfor üçünde de üzmez. Zevkle binersiniz.

13.300 km’nin depo verisi bu şekilde karışıkta. Fikir verir. Uzun yol kullanımı arttıkça da daha düşer zaten.

Ekli dosyalar

• IMG_3802.jpeg
    IMG_3802.jpeg
    53.3 KB · Görüntüleme: 42
illaki sıfır olsun durumu yoksa, ben düşük km manuel dizel passat düşünürdüm. uzun yolda hem maliyet hem rahatlık bakımından daha iyi.
Yakıt olarak pek de derdim yok açıkçası çünkü sakin kullanan bir insanım. Uzun yolda otoyolda 130 veya 140, duble yolda 100-110. Bundan dolayı fazla yakacağını pek düşünmüyorum.

Sıfır değil de yeni olsun kafasındayım hocam. En fazla km olarak 20-30 bin km olarak düşünüyorum. Şimdi o km passatlar pahalıdır. Bütçem belli fazlası olamaz hocam.

1.5 TSI Impression konularının hepsine yazıyorum. Manuel sıkıntı değilse ki değil sizin için, performans yakıt konfor üçünde de üzmez. Zevkle binersiniz.

13.300 km’nin depo verisi bu şekilde karışıkta. Fikir verir. Uzun yol kullanımı arttıkça da daha düşer zaten.
Harika değerler hocam. Uzun yolda stabil ve sakin kullanan adamım bu değerlerin çok çok altına düşmenin mümkün olduğunu varsayıyorum.

Manuel sıkıntı değil uzun yol için, şehir içi de idare ederiz bir şey olmaz.

Teşekkürler yardımınız için

A-LI-NIR

Yakıt 4 lerde gezer şehir dışı. Bu şirket için büyük bi artı. Yalıtımı mükemmel. Konforu yeterli, motoru sorunsuz. Direk yapıştır gelsin

Bu arada 1400 e bulamazsın temizini

A-LI-NIR

Yakıt 4 lerde gezer şehir dışı. Bu şirket için büyük bi artı. Yalıtımı mükemmel. Konforu yeterli, motoru sorunsuz. Direk yapıştır gelsin

Bu arada 1400 e bulamazsın temizini
Teşekkürler hocam.

Evet fiyata şimdi bakmadım ancak komşum 2024 model 24 binde füme renkli aracını 1400 e verdi. Daha 1 ay olmamıştır ne ara fiyatlar uçtu böyle anlamak namümkün. Hayır adam bir de satmak için 2 ay debelenmişti. Fiyatlar akıl alır gibi değil.

Kesinlikle alınır hocam etsi olmadığı için bazı kronik sorunlardan da yırtmış olursunuz. o paralara bulabiliyorsanız 1.5 imp. passatlarada bakabilirsiniz golfe göre bi tık daha konforlu olur

Teşekkürler hocam.

Evet fiyata şimdi bakmadım ancak komşum 2024 model 24 binde füme renkli aracını 1400 e verdi. Daha 1 ay olmamıştır ne ara fiyatlar uçtu böyle anlamak namümkün. Hayır adam bir de satmak için 2 ay debelenmişti. Fiyatlar akıl alır gibi değil.
Komşunuzun km falan yüksek olabilir o para ucuz bizim arabalar için bence
Kesinlikle alınır hocam etsi olmadığı için bazı kronik sorunlardan da yırtmış olursunuz. o paralara bulabiliyorsanız 1.5 imp. passatlarada bakabilirsiniz golfe göre bi tık daha konforlu olur
O paraya bulması imkansız

siz söyleyince bakıyım dedim 1-2 ayda piyasa fena uçmuş

benim golf hariç her arabanın piyasa artıyor maşallah :D

siz söyleyince bakıyım dedim 1-2 ayda piyasa fena uçmuş

benim golf hariç her arabanın piyasa artıyor maşallah :D
Yılbaşı + altın artınca millet de haliyle arttırıyor.

4 silindir olmasi, mevcutta sıfırı satılmaması, eTSI olmaması, DSG olmaması gibi sebepler de daha bi degerli yapıyor.

Yok hocam ilanın ss de vardı bulamadım. Araç hatasız 24 binde 1430 a verdi. Bir türlü de satamamıştı aracı ben talip olayım dediğimde de satmıştı aracını. Tertemiz araçtı ona istinaden aslında açtım bu konuyu. Onun araçta gözüm kalmıştı.

En sorunsuz kombinasyon aslına bakarsanız. Bundan dolayı birçok araçtan gözümde önde. Fiyat olarak da km bazında çok uygun. Turbosuz egeaya binmek istemem, 1.2 puretech aktif olarak kullansam da ve rifter düşüncem vardı ancak Psa grubunun satış sonrası hizmetlerinin çok kötü oluşu vazgeçittirdi.

Sonra işte ulan bu golfler ne kadar ucuz 1400 e çözerim diye hesaplıyordum. İlanlara bir girdim 1 ayda 1550 den aşağı yok temizi düşük kmlisi.

Yine golf önde açıkçası. Hacim aramazsam eğer araçta çünkü bazen şehir dışına malzeme götürmem de gerekiyor tercihi oradan kullanabilirim.

Geri