Yeni kavrama volant sıkıntısı hk.

İsim
Mustafa
Araç
Golf 7 TDI
Yeni kavrama volant takıldı ama 1,2,3 viteslerde vuruntu ve ses var metal hafif usta dedi ki kavrama volant zamanla alışır libeasyon süreci 200 300 km sakin kullan dedi sence normal mi var mı böyle şey ?

Yeni kavrama volant takıldı ama 1,2,3 viteslerde vuruntu ve ses var metal hafif usta dedi ki kavrama volant zamanla alışır libeasyon süreci 200 300 km sakin kullan dedi sence normal mi var mı böyle şey ?
Dsg yi bilmiyorum ama Manuel olan Golf aracımda kavrama ve volan değişiminden sonra herhangi bir sarsıntı vuruntu vs hissetmemiştim. Dsg düzgün ayarlanmış olsa onda da bu tarz sıkıntıların olacağını düşünmüyorum.

Serviste dsg volant ve kavrama değişimi sonrası hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım

4 AY önce bende değişim yaptırdım ama öyle problem yaşamadım sorunsuz şuan maşallah ne kadar ödeme yaptınız bu arada

Hocam öyle bir şey yok. kavrama ayarını yapmadılar büyük ihtimal. prizdirek rulmanları da değişmemiş olabilir bu rulmanlar yeni kavrama setinin içerisinden çıkıyor ama aparatı olmayan ustalar değiştirmiyor. kısa sürede kavramanın ayarlanması lazım yoksa sıfır kavramanız çöp olur tekrardan bi dünya para vermek durumunda kalırsınız

antalyada size en yakın önerebileceğim yer burası: https://www.instagram.com/tamirhane.vag/

Geri