Golf MK7 Ortadaki klima çalışmıyor

İsim
Hüseyin Emir
Araç
Volkswagen Golf 1.4 TSI BMT Highline
İyi günler Volkswagen sahipleri. 2015 model Golf MK7 Highline paket bir aracım var. Ancak orta kısımdaki klima çalışmıyor; hava gelmiyor. Sağ–sol ve cam kısmından hava geliyor fakat ayak ve orta havalandırmalardan gelmiyor. Aracı cihaza bağladığımızda “klima temel ayarı yok” hatası görünüyor. Sorun hakkında bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirirse çok minnettar kalırım.

İyi günler Volkswagen sahipleri. 2015 model Golf MK7 Highline paket bir aracım var. Ancak orta kısımdaki klima çalışmıyor; hava gelmiyor. Sağ–sol ve cam kısmından hava geliyor fakat ayak ve orta havalandırmalardan gelmiyor. Aracı cihaza bağladığımızda “klima temel ayarı yok” hatası görünüyor. Sorun hakkında bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirirse çok minnettar kalırım.
Aynı hatayı benim araçta veriyor temel ayar yapıyorum fakat tutmuyor. yüksek ihtimal klappelerde sorun var

Upvote 0
Hocam ben daha temel ayar yapmadım cihazdan yapılıyormuş yaptırırsam ve olmazsa büyük ihtimal dediğiniz olacak
cihaza gerek yok hocam a/c tuşu ile yüze yönlendirme tuşuna aynı anda basılı tutun ışıklar yanıp sönücek kendi ayarlıyor klappeleri düzelme ihtimali var. bende düzelmedi

Upvote 0
cihaza gerek yok hocam a/c tuşu ile yüze yönlendirme tuşuna aynı anda basılı tutun ışıklar yanıp sönücek kendi ayarlıyor klappeleri düzelme ihtimali var. bende düzelmedi
Hocam cihazlada yapılan bi ayar varmış bi kaç arkadaş öyle söyledi dediğiniz yaptım ama bişi değilmedi

Upvote 0
Peki hocam yaptırmak istesek ne kadar fiyat verirler bil bilginiz var mı

Upvote 0
Ben aracımı yeni aldım benim aracımda da sol taraf sıcak üflüyor sağ taraf ve arka taraf soğuk üflüyor dişlilerden bahsedilmiş forumda genelde açtım bi baktım ki benim dişlim yok sipariş ettim inşallah sorun sadece odur. Sizde bir bakın isterseniz.

Upvote 0
Upvote 0

Geri