Golf 7 highline j far yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tlhekc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
talha
Araç
golf 7
merhabalar golf 7 2015 highline için j far taktırdım orjinal farlarım çok kötü durumdaydı malesef bu j farların uzunları çalışmıyor hata veriyor araba çevirici soket yetiyor mu bunun için röle şart mıdır şart ise nerden ve nereye çekilecek bilenler var mı

Hocam J Led Farı Ara Adaptör Soket ile Taktıysanız Kodlama Gerekir. Ayrıca AFS İptal Olacak. Şuan Uzun Farlarda Muhtemelen Sadece Kısa Farda ki Perde Açılıp Kapanıyor. Viraj Farı Olarakta Uzunlarda ki Mercekler Yanıyor. VCDS Kablonuz Var ise Uzaktan Yardımcı Olurum

Upvote 0
yani soket ve kodlama yetiyor ekstra röleye gerek yok doğru mudur hocam ve dediğiniz gibi de değil uzunlar hiç yanmıyor ortadaki sağ çevirdiğim zaman sağ mercek kalkıyor sola çevirdiğim zaman sol mercek

Upvote 0
merhabalar golf 7 2015 highline için j far taktırdım orjinal farlarım çok kötü durumdaydı malesef bu j farların uzunları çalışmıyor hata veriyor araba çevirici soket yetiyor mu bunun için röle şart mıdır şart ise nerden ve nereye çekilecek bilenler var mı

Highline aracınızında ki farlar basic yada u led miydi ve bunu uzakdoğu J farı ilemi değiştirdiniz… çok üzücü durum…

Son düzenleme:
Upvote 0
malesef yaptık bir hata eski farlarım da bozuk bunun çözümü lazım dediğim gibi bir süre idare etsin en azından

geçmiş olsun ne diyelim farın tamiri mümkün değilse ekosistem gibi büyük çıkmacılar ile irtibat kurmakta yarar var elinde oluyor arasıra…

yeni farında hayırlı olsun…

Upvote 0

Geri