A3 Sportback 8v 2013 Kör Nokta Montajı Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Maytere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Kadir
Araç
Golf 7 1.6 TDI DSG Highline
Merhaba arkadaşlar bu aracı alma arifesindeyim. Ambiente paket olacak.
Birkaç merak ettim şey var yapılabilecek retrofitler hakkında.
Şimdi bildiğim kadarıyla bu yıl kasaya ACC, Şerit Takip Asistanı, PLA montajlanabiliyor. Ama BSM yani Kör Nokta Monitörü Audi tabiriyle Side Assist bildiğim kadarıyla 2015 sonrasına montajlanabiliyor.
Bu sistemi 2013 kasaya montajlayıp kodlamanın bir yolu var mıdır? Hangi beyin ve sensörün değişmesi gerekir?
Ayrıca Golf 7 deki gibi ACC sistemini navigasyon virajı algıladığında hız düşürmesi yapan sistem gibi yapabiliyor muyuz? Yoksa sadece Golf 7 de mi oluyor?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bu aracı alma arifesindeyim. Ambiente paket olacak.
Birkaç merak ettim şey var yapılabilecek retrofitler hakkında.
Şimdi bildiğim kadarıyla bu yıl kasaya ACC, Şerit Takip Asistanı, PLA montajlanabiliyor. Ama BSM yani Kör Nokta Monitörü Audi tabiriyle Side Assist bildiğim kadarıyla 2015 sonrasına montajlanabiliyor.
Bu sistemi 2013 kasaya montajlayıp kodlamanın bir yolu var mıdır? Hangi beyin ve sensörün değişmesi gerekir?
Ayrıca Golf 7 deki gibi ACC sistemini navigasyon virajı algıladığında hız düşürmesi yapan sistem gibi yapabiliyor muyuz? Yoksa sadece Golf 7 de mi oluyor?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar;

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

🔎 motoruna yazarak aradığınız herşeyi hızlı bir şekilde bulabilirsiniz…
Arkadaşlar da destek verecektir…

Ürün temini için @zulalyol ile görüşebilirsiniz…

Hocam a3 araçların uygulaması bayağı maliyeli olur 60 bin gibi bir rakamı bulacaktır.şasenize göre fiyat net söylenir

Hocam a3 araçların uygulaması bayağı maliyeli olur 60 bin gibi bir rakamı bulacaktır.şasenize göre fiyat net söylenir
ABS beyni mi değişmesi gerekiyor hocam yoksa premium olduğu için mi daha maliyetli oluyor?

Bence en mantıklısı golf 7,5
Donanımdan dolayı mı daha mantıklı? Vw nin 7 makyajında maliyet tasarrufuna gittiğini duymuştum. Torpido kilidi, koltuk altı çekmecesinin kalkması ve arka ışık düğmelerinin artık olmaması gibi kırpmaların yanı sıra yalıtım ve araç tokluğunun da eskisi gibi olmadığını söyleyenler olmuştu. Siz ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?

2017 de koltuk çekmecesi halen var .yeni nesil abs vs olması açısından 2015 sonrası için retrofit daha uygun ben 7,5 kullanıyorum güzel memnunum

2017 de koltuk çekmecesi halen var .yeni nesil abs vs olması açısından 2015 sonrası için retrofit daha uygun ben 7,5 kullanıyorum güzel memnunum
Anladım hocam 2015 ve sonrasını öneriyorsunuz yani siz bazı 2014 model olup 2015 çıkışlı olanlar oluyor ilanlarda 2015 yazıyor adam mesela onu tek bakışta nasıl anlarım makyajlı kasa olmadığını

Geri