Hayır bir sorun olmaz. Ancak fabrikanın dediği değerlere sahip lastik her zaman daha iyidir. Gittiği yere kadar kullanın değiştirirseniz eğer 195 mm genişliğinde lastik tercih edin.Golf 7 2014 midline plus aracımda orjinal jantları var normalde gördüğüm kadarıyla 195 65 15 ölçülerinde olması gerekiyor ama benim lastikler 185 65 15 neden öyle bi sıkıntı olur mu
Ben geçen sene aracı aldığımda sıfır taktırdım ancak üstündeki lastikler 185 65 15 di bende aynısından taktırdım ölçüleri dogrudur diye bugun kışlık lastik bakarken ölçülerin yanlış olduğunu farkettim lastikçiler bilmiyormu doğru ölçüleriHayır bir sorun olmaz. Ancak fabrikanın dediği değerlere sahip lastik her zaman daha iyidir. Gittiği yere kadar kullanın değiştirirseniz eğer 195 mm genişliğinde lastik tercih edin.
Her lastikçi bilmeyebilir sonuçta eli tutan herkes lastikçi olabilir. Kimi lastikçilerde ise küçük bir cihaz var oradan aracın marka, model ve model yılını girip en doğru lastiği ve basıncını söylüyor. Herkesin donanımı ve bilgisi farklıdır hocam.Ben geçen sene aracı aldığımda sıfır taktırdım ancak üstündeki lastikler 185 65 15 di bende aynısından taktırdım ölçüleri dogrudur diye bugun kışlık lastik bakarken ölçülerin yanlış olduğunu farkettim lastikçiler bilmiyormu doğru ölçüleri
Continental ultracontact 2025 basımHer lastikçi bilmeyebilir sonuçta eli tutan herkes lastikçi olabilir. Kimi lastikçilerde ise küçük bir cihaz var oradan aracın marka, model ve model yılını girip en doğru lastiği ve basıncını söylüyor. Herkesin donanımı ve bilgisi farklıdır hocam.
Sorun olmaz kullanabilirsiniz aracı bu haliyle eksi hissetmezsiniz bile. Markası nedir lastiğin ?