Golf 7.5 Radyodan sadece cızırtı sesi geliyor ve mikrofon çalışmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nsenbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Nuri
Araç
Golf
Herkese Merhaba,

2018 Golf 7.5 Highline aracımı dün akşam üstü park ettim herşey sorunsuzdu. 3-4 saat sonra tekrar aracıma bindiğimde sadece radyoda cızırtı sesi vardı telefondan müzik açtığımda herşey normal ama radyoya döndüğümde sadece cızırtı sesi var. Ayrıca telefon görüşmesi yaptığımda da mikrofon çalışmıyor karşıya sesim gitmiyor ama karşı tarafın sesini duyabiliyorum.
Sizce problem ne olabilir. Durduk yere böyle bir şey ile karşılaşmak çok tuhaf. Başına gelen ve sorunun kaynağını bilen varmıdır? Ne yapmam gerekiyor?

2018 Golf 7.5 Highline aracımı dün akşam üstü park ettim herşey sorunsuzdu. 3-4 saat sonra tekrar aracıma bindiğimde sadece radyoda cızırtı sesi vardı telefondan müzik açtığımda herşey normal ama radyoya döndüğümde sadece cızırtı sesi var. Ayrıca telefon görüşmesi yaptığımda da mikrofon çalışmıyor karşıya sesim gitmiyor ama karşı tarafın sesini duyabiliyorum.
Sizce problem ne olabilir. Durduk yere böyle bir şey ile karşılaşmak çok
Hocam
Tavan anteni (shark anten) içindeki modül veya anten kablosu nda bir sorun ve problem olabilir :/:90
Bir konturol yaptır sonuç olarak
Anten modülü arızalanır ya da oksitlenir
Anten soketi temassızlık yapar
Tavan içinden gelen kablo kopar

Upvote 0
Hocam
Tavan anteni (shark anten) içindeki modül veya anten kablosu nda bir sorun ve problem olabilir :/:90
Bir konturol yaptır sonuç olarak
Anten modülü arızalanır ya da oksitlenir
Anten soketi temassızlık yapar
Tavan içinden gelen kablo kopar
Microfon bozuktur değişim gerekebilir.Öncesi bilgisayarla arıza tespiti yapmak gerekir istanbulda iseniz bakabiliriz bilgisayarda golfte tavan anteni görseldir anten arka cama enteğredir

Upvote 0

Geri