Tanışma ve soru

İsim
Eren
Araç
Golf 7
Arkadaşlar en büyük hayallerimden biris olan Golf 7 yi aldım Allah herkese daha güzelini nasip etsin inşallah. Sonra bu siteyi keşfettim harika bir ortam ve harika bir bilgi alışverişi var bende bir şey sormak istiyorum.
Golf 2015 manuel 1.4 TSI bluemotion var 1.5 devirlerde hafif hafif silkeleme yapıyor(180bin km'de) buji bobin değiştirdim usta kurum temizliği yapman gerekiyor dedi hafif biraz daha teklemeyi kesti. Kurum temizliği yapan yaptıran var mı ?

Ben tecrübe etmedim, ancak fransız formun da bir kişi polo için kuru buz temizliği yaptırmıştı ve çok memnun kalmıştı. O zaman paylaştığı fotoğraflarda sibopların arka kısımları, yani piston kapağında olan değil, üst kapakta olan kısımları oldukça kurum bağlamıştı.

Ben tecrübe etmedim, ancak fransız formun da bir kişi polo için kuru buz temizliği yaptırmıştı ve çok memnun kalmıştı. O zaman paylaştığı fotoğraflarda sibopların arka kısımları, yani piston kapağında olan değil, üst kapakta olan kısımları oldukça kurum bağlamıştı.
Teşekkür ederimmm

Hocam Ankara’da Necati usta var
Once ara bir randevu yap ve git aracı komple konturol edttir o sana neyin ne olduğunu anlatir
Araç 180 binde sağa sola boş yere para kaptirma sonuca odaklı işlem yaptir

Hocam Ankara’da Necati usta var
Once ara bir randevu yap ve git aracı komple konturol edttir o sana neyin ne olduğunu anlatir
Araç 180 binde sağa sola boş yere para kaptirma sonuca odaklı işlem yaptir
Ankara'da cuma diye bir usta varmış onu da önerdiler hocam
Yaptırdiniz mi siz

Geri