Golf 8.5 Yokuş İnişte Frene Basıldığında Devir 3000-3200 rpm

Zaten soğuk iken vitesleri geç değiştiriyor. Bütün kalibrasyon motoru ve katalizatörü en hızlı ıstmak için ayarlanmış durumda.

Dikkat edilmesi gereken motor su sıcaklığı 90 a gelene kadar çok nazik gaza basmak. Yağ sıcaklığı 90 olmadan yarım yük ve üzerine çıkmamak.

Alternatörün 48V u doldurma mekanizmasi bildiğim kadarıyla motor freni yaptığımız zamanlar oluyor o yüzden ben dik rampa inerken kendi haline bırakıyorum vakat 3bin devirde falan aşırı yavaş hızlanıyor orada manuel vites arttırıyorum (+ tuşuna basılı tutarsanız manuel moda saniyelik geçip geri D moduna alır aklınızda olsun) onun dışında 42 km üzerinde bir hızla motor kapalı seyrederken yavaşlamam gerekirse kulakçıklardan birine 1 kere dokunuyorum çok güzel motor freniyle yavaşlıyor, devri uçurmadan balataları da koruyarak yavaşlamış oluyorum bir miktar da rejenerasyona katkısı oluyor diye biliyorum katkısı olanların katkılarını ve düzeltmelerini bekliyorum

''+ tuşuna basılı tutarsanız manuel moda saniyelik geçip geri D moduna alır aklınızda olsun'' ben bunu bilmiyordum denedim güzel ve konforlu bi ip ucu teşekkür ederim :)

Geri