Higline araca j far takılışı ve sonuç

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ReaLynch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Bilal
Araç
Golf 7
Abilerim Selamun aleyküm sy marka j far aldım montaj kodlama işini hepsini @nerix4x4 abim yaptı öncelikle ona çok tessekur ederim yardımcı olduğundan dolayı

Araba çalışıp kontağı kapattıktan sonra kapıyı açınca 2 ledi yanması gerekirken 1 led yanıyor bunun içinde yardımcı olursanız çok sevinirim

Fakat Suan da kısa far uzun far hatası veriyor
Ayriyeten afs sigortasını söktüğüm halde hata veriyor vcds ile temizledim yine aynı bunu nasıl yapabilirim

Ve en son olarak ledi taktım yola çıktıktan sonra surucu tarafı beyaz led yandığı zaman pir pir etmeye başladı ama tütüncü yanınca herhangi bir sorun yok nasıl bir yol izlemeliyim.

IMG_4642.jpeg

Abilerim Selamun aleyküm sy marka j far aldım montaj kodlama işini hepsini @nerix4x4 abim yaptı öncelikle ona çok tessekur ederim yardımcı olduğundan dolayı

Araba çalışıp kontağı kapattıktan sonra kapıyı açınca 2 ledi yanması gerekirken 1 led yanıyor bunun içinde yardımcı olursanız çok sevinirim

Fakat Suan da kısa far uzun far hatası veriyor
Ayriyeten afs sigortasını söktüğüm halde hata veriyor vcds ile temizledim yine aynı bunu nasıl yapabilirim

Ve en son olarak ledi taktım yola çıktıktan sonra surucu tarafı beyaz led yandığı zaman pir pir etmeye başladı ama tütüncü yanınca herhangi bir sorun yok nasıl bir yol izlemeliyim.

IMG_4642.jpeg

Hayırlı olsun aslında montaj ve kodlama yapan senin sorunun çözmesi gerek ona sormadın mı neden böyle olmuş ki!

Bazen sadece kodlama hatası sorunu çözmüyor kodlama ile hataları kapatıp denemek lazım aksi taktirde farın altından sarkan o beyinde sorun olabilir eski golf 6 arabamda yaşamıştım cihazın varsa uzaktan bağlanıp düzeltebilirim kolay gelsik

Geri