Golf 8.5 aracıma cam filmi yaptırdım herşey iyi hoş ama dikiz aynası gece kararınca dünyam da kararıyor
, millet kararan dikiz aynası istiyor ama ben kararmasın istiyorum artık var mı çözümü acaba?
Ben düğme bulamamıştım, hemen kontrol ediyorum, teşekkür ederimayna altındaki düğmeye basabilirsiniz.
Düğme yokmuş benim arabada şu an her tarafını kurcalıyorumayna altındaki düğmeye basabilirsiniz.
İçerden bakınca 15 de 35de aynı görünüyordu, 15 yaptım. Ama 35de yapsam kararan aynalarla sorun olurmuş gibi geldi bana.Maalesef olmaz
Film çok mu koyu yaptın
Valla bende de var film ama böyle bi sorun yaşamadım. Zaten dikiz aynasına da çok bakmıyorum, mesleki alışkanlıkİçerden bakınca 15 de 35de aynı görünüyordu, 15 yaptım. Ama 35de yapsam kararan aynalarla sorun olurmuş gibi geldi bana.
Benim araçta da arka camda koyu bir film var. Dikiz aynasının kararmasıyla birleşince daha da karanlık oluyor. Bir süre sonra alışıyorsun hocam. Konforlu geliyor bana çünkü etrafımız sürekli uzunları açık gezen veya halojen fara led takan tiplerle dolu. Elimde olsa yan aynaları da karartırım o derece rahatsız oluyorum. Astigmatı olanlara Allah yardım etsin.Golf 8.5 aracıma cam filmi yaptırdım herşey iyi hoş ama dikiz aynası gece kararınca dünyam da kararıyor, millet kararan dikiz aynası istiyor ama ben kararmasın istiyorum artık var mı çözümü acaba?
Düğme yokmuş benim arabada şu an her tarafını kurcalıyorum
Fi tarihine gitmek gibi olcak da benim de Seat Leon 2015’de vardıBizim 7 lerde var açmak/kapatmak için. Demek ki 8 lerde yok.![]()