Kaputun üzerine Kiremit Düştü

İsim
İbrahim Başkurt
Selamın aleyküm herkese malum istanbulda fırtanadan nasibini alanlardan biri de ben oldum yan apartmanın çatısı kalktığı için aracın kaputunun üzerine kiremit düştü çok şükür büyük bir hasar yok ama yine de mal canın yongası işte tavsiye edeceğiniz hem göçük onarımı yapıcak hem çelik rötüş yapıcak bir usta var mı? İstanbul/Bakırköy de ikamet ediyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_0790.jpeg
    IMG_0790.jpeg
    351.3 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_0789.jpeg
    IMG_0789.jpeg
    378.5 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_0788.jpeg
    IMG_0788.jpeg
    388.2 KB · Görüntüleme: 99

Selamın aleyküm herkese malum istanbulda fırtanadan nasibini alanlardan biri de ben oldum yan apartmanın çatısı kalktığı için aracın kaputunun üzerine kiremit düştü çok şükür büyük bir hasar yok ama yine de mal canın yongası işte tavsiye edeceğiniz hem göçük onarımı yapıcak hem çelik rötüş yapıcak bir usta var mı? İstanbul/Bakırköy de ikamet ediyorum.

Geçmiş olsun…
Kaskolarda ücretsiz mini onarım paketi var kaskon var ise onlar sana yardımcı olur…

Geçmiş olsun üzücü durum :sick:

Geçmiş olsun,
Ataşehirde prof göcük var. tavsiye ederim. geldiğiniz yola değecektir. hem fiyat hem işçilik olarak.

Geçmiş olsun,
Ataşehirde prof göcük var. tavsiye ederim. geldiğiniz yola değecektir. hem fiyat hem işçilik olarak.
Arkadaşlara yazdım bakalım ne diye dönüş yapıcaklar 3,4 yere sordum herkes farklı bi fiyat veriyor farklı konusuyor göçük düzelir ama çelik rötüş olmaz diyen de var lokal boya olması gerekir diyen de

şimdi ppf olsaydı yine o göçük olacaktı millet çizilmesin diye neden o kadar masrafa giriyor anlamıyorum

bu arada geçmiş olsun

Geçmiş olsun Nish oto Bakırköy benim işlem yaptırdığım yer memnun kaldım bir bakın derim.

Geri