Golf 7 hava yastığı uyarısı

İsim
Tunahan
Araç
Golf 7
Golf 7 hava yastığı uyarısı veriyor
Dörtlü tuşunu düzeltmek için söküyüm dedim hem tuşu düzeltemedim hemde hava yastığı uyarısı vermeye başladı lütfen yardım edin
Yolda giderken hava yastığı patlar mı korkuyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_9225.jpeg
    IMG_9225.jpeg
    309.8 KB · Görüntüleme: 21
  • FC4976C1-4823-4B03-BB89-0026A2B7D830.jpeg
    FC4976C1-4823-4B03-BB89-0026A2B7D830.jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 20

Patlamaz hocam korkmanıza gerek yok. bilgisayara bağlayıp vcds ile söndürülmesi gerek. servise veya özel bir volkswagen servisine gidin söndürürler.

Upvote 0
Golf 7 hava yastığı uyarısı veriyor
Dörtlü tuşunu düzeltmek için söküyüm dedim hem tuşu düzeltemedim hemde hava yastığı uyarısı vermeye başladı lütfen yardım edin
Yolda giderken hava yastığı patlar mı korkuyorum.
Yok hocam neden patlasın yolda giderken. :)

O dörtlü tuşu sökmek çok teferruatlı bir iş hiç bulaşmayın bence ben de denedim yapamadım bırakın öyle kalsın içine düşsün bir şey olmaz. Ya da bir profesyonelden destek alın çok rahatsız ediyorsa sizi.

Upvote 0
Tamirciye götürdüm dediğiniz gibi bilgisayara bağlayıp sildi kayıdı teşekkür ederim hocam destekleriniz için 4lü tuşuna bidaha ellemiycem dursun öyle gerçekten onu sökmesi ustalık istiyor

Upvote 0
Hocam elleyebilirsin sokebilirsin ama işlem yapmadan önce airbag leri kapatman lagzimdi kapatsaydın hiç bir sorun olmazdı işlemden sonra airbag leri tekrar açardın

Upvote 0
Airbagleri nasıl kapatcam bilmiyorum ve söktüm ama içindeki mavi şeyi cıkaramadım bi türlü

Upvote 0

Geri