Ankara'da Golf 8 impression aracımı dönüşüm yapacak yer

Dede konusunda sonuna kadar haklısınız hocam, zaten o sebeple ikinciel araç ararken mümkünse 50-60 yaş üstü insanların arabasını 3-5 fazla verip alma derdinde herkes, sandık çıkması çil araba hesabı.
Tatmin etmek konusunda ise biraz çakma rolex takmak gibi bir durum söz konusu oluyor, sizde biliyorsunuz orjinal ve değerli olmadığını ama katlanıyorsunuz bir şekilde, lakin 10 km den belli oluyor çakma olduğu ve alay konusu oluyor 😂😂
Ben de orjinal biniyorum arabama. Bana anlatmayın ne nedir ne değildir. Yapanları da çok iyi anlıyorum. 10 km den belli falan da olmuyor abartmayın. Anca içerideki donanımdan anlarsın çoğunu gerçek olup olmadığını

Arkadaşlar boşa tartışmaya gerek yok. Herkesin kendine göre zevkleri var. Baştan savma yapılmadığı sürece, düzgün yapılan işlemler her zaman araca değer katar. Tarzına uymayan gider zaten başka araç bakar.

Her marka dış görünüm için ayrı paketler satıyor. Tercih meselesi. Tutulmayan, sevilmeyen bir şey olmasa zaten markalar uğraşmaz böyle şeylerle.

Kaldı ki VAG grubu araçlar modüler bir sistemle üretiliyor. Yani teknik olarak bir araç başka bir versiyona tam anlamıyla çevrilebilir. Fabrikada yapılanda farklı bir şey değil.

Performans konusu ise ayrı bir konu araç iyi bir görünümde olabilir ancak 110hp olur yada dıştan boş, dümdüz görünür içinde 300hp üzeri güç olur. Her araç güçlü olduğu için güzel olacak yada güzel olduğu için güçlü olacak diye bir kural yok.

Ayrıca mekanik sağlık açısından dedelerden alınan araç bayandan alınan araçtan pek de farklı olmuyor çoğunlukla.

ben
Arkadaşlar merhaba,

2023 model impression 1.0 aracımı yeni aldım. Ankarada dönüşüm sürecini destek alabileceğim fiyat performans yeri arıyorum. Önerileriniz çok yardımcı olacak. Yapmayı düşündüğüm şeyler aşağıdaki gibidir. En kötü malzemeyi ben temin edip sadece montaj sürecinde destek alabileceğim yerde olabilir .

-R Body kit
-Led far
-Led Stop
-Spoiler
-Katlanır ayna
-Ön Arka Park Sensörü
-Geri Görüş kamerası

Aracı güzelleştirecek her şey bunların içinde. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
ben senin yerinde olsam araca bir kuruş harcamam modelini yükseltirim kaç araba sattım fakat artı şeyler hiçbir işe yaramıyor o yüzden orjinal life düşünebilirsiniz life impressiondan birsuru seyi var bence orjinal üzerinden devam edin

Geri