Ankara'da Golf 8 impression aracımı dönüşüm yapacak yer

İsim
çağrı
Araç
golf 8
Arkadaşlar merhaba,

2023 model impression 1.0 aracımı yeni aldım. Ankarada dönüşüm sürecini destek alabileceğim fiyat performans yeri arıyorum. Önerileriniz çok yardımcı olacak. Yapmayı düşündüğüm şeyler aşağıdaki gibidir. En kötü malzemeyi ben temin edip sadece montaj sürecinde destek alabileceğim yerde olabilir .

-R Body kit
-Led far
-Led Stop
-Spoiler
-Katlanır ayna
-Ön Arka Park Sensörü
-Geri Görüş kamerası

Aracı güzelleştirecek her şey bunların içinde. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar merhaba,

2023 model impression 1.0 aracımı yeni aldım. Ankarada dönüşüm sürecini destek alabileceğim fiyat performans yeri arıyorum. Önerileriniz çok yardımcı olacak. Yapmayı düşündüğüm şeyler aşağıdaki gibidir. En kötü malzemeyi ben temin edip sadece montaj sürecinde destek alabileceğim yerde olabilir .

-R Body kit
-Led far
-Led Stop
-Spoiler
-Katlanır ayna
-Ön Arka Park Sensörü
-Geri Görüş kamerası

Aracı güzelleştirecek her şey bunların içinde. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
Bence aracınıza yazık edersiniz, paranızın gittiğine mi üzülürsünüz yoksa aracınızın alacağı pejmürde hale mi bilmiyorum ama eğer aracınız hatasız ve orjinalse bence hiç ellemezseniz daha iyi, eskiden beri genelde şahkülü kaymış araçlar bu şekilde restore edilir, yani aslında bu dönüşüm dedikleri şey pertten dönüşüm olarak bilinir, hele ki golf kullanıcıları cam filmine bile mesafelidir geri kalanı saymıyorum bile, bunları yaparsanız aracınızı sadece apaçi dediğimiz güruha satabilirsiniz tabii ki piyasanın hayli altında bir fiyata.

Arkadaşlar merhaba,

-R Body kit
-Led far
-Led Stop
-Spoiler
-Katlanır ayna
-Ön Arka Park Sensörü
-Geri Görüş kamerası

Aracın hayırlı olsun…

Sadece bulunduğun il ile sınırlı kalmasın arayışın, parçaları farklı bir il den temin edip bulunduğun il de de montaj yaptırabilirsin, yada her şeyi istanbula gelip yaptırabilirsin arada ki rakam geliş gidiş yakıt masrafını karşılıyor ise…

Ve bu ürünlerin fiyatları şuan bir dünya para bütçeniz var ise neden olmasın…

Tavsiyem aşağıdaki arkadaşları arayıp fiyat alman ve diğer arkadaşların tavsiyelerini de dikkate alıp, arayıp fiyat alırsın kararını verirsin…

beyaz_ garaj METİN 0 (544) 859 13 58

(boyasız & boyalı & boyalı montaj dahil fiyat)

Uzakdoğu ürünler
- R Body kit ( yaklaşık 30k )
-Led far ( yaklaşık 30k )
-Led Stop ( yaklaşık 37k )
-Spoiler. ( yaklaşık 3k )

balgaraj_istanbul @İlker34 ; 0 (505) 684 08 32
Yada
@zulalyol 0 (531) 636 02 62

(Ürünleri servisten temin eder fabrikasyon montaj yapar sfd kilidi alıp araca tanıtır.
İmpression araca katlanır ayna takman için kapı kontrol ünitesi değişmesi gerekir bunuda listene eklersin.

-Katlanır ayna ( yaklaşık 32k )
-Ön Arka Park Sensörü ( yaklaşık 29k )
-Geri Görüş kamerası ( yaklaşık 25k )

Son düzenleme:
Golf 8 dıştan o kadar çirkin ki herkes değişim yoluna gitti. Sarı site etiketi üzerinde orjinal çıkma tampon doldu. İyi yapılmış bir aracın ederinin altına falan da satıldığı yok. Yeni aracın modifiye edilmesi ile kazalı aracın modifiye edilmesi aynı şekilde yorumlanamaz.
4.5 yıldır forumdayım ve en çok talep edilen takip edilen konular değişim modifiye konuları. Bu işte en güzel ve uygun imkanlar İstanbul’da . Ankara biraz tuzlu.

Aracın hayırlı olsun…

Sadece bulunduğun il ile sınırlı kalmasın arayışın, parçaları farklı bir il den temin edip bulunduğun il de de montaj yaptırabilirsin, yada her şeyi istanbula gelip yaptırabilirsin arada ki rakam geliş gidiş yakıt masrafını karşılıyor ise…

Ve bu ürünlerin fiyatları şuan bir dünya para bütçeniz var ise neden olmasın…

Tavsiyem aşağıdaki arkadaşları arayıp fiyat alman ve diğer arkadaşların tavsiyelerini de dikkate alıp, arayıp fiyat alırsın kararını verirsin…

beyaz_ garaj METİN 0 (544) 859 13 58

(boyasız & boyalı & boyalı montaj dahil fiyat)

Uzakdoğu ürünler
- R Body kit ( yaklaşık 30k )
-Led far ( yaklaşık 30k )
-Led Stop ( yaklaşık 37k )
-Spoiler. ( yaklaşık 3k )

balgaraj_istanbul @İlker34 ; 0 (505) 684 08 32
Yada
@zulalyol 0 (531) 636 02 62

(Ürünleri servisten temin eder fabrikasyon montaj yapar sfd kilidi alıp araca tanıtır.
İmpression araca katlanır ayna takman için kapı kontrol ünitesi değişmesi gerekir bunuda listene eklersin.

-Katlanır ayna ( yaklaşık 32k )
-Ön Arka Park Sensörü ( yaklaşık 29k )
-Geri Görüş kamerası ( yaklaşık 25k )
Teşekkür ederim üstad, zahmet edip detaylıca her şeyi yazmışsın. Eline emeğine sağlık.

Teşekkür ederim üstad, zahmet edip detaylıca her şeyi yazmışsın. Eline emeğine sağlık.

Rica ederim…
Şuan rakamlar çok yüksek o listede en mantıklı olan uygulama ön arka park sensörü ve sonrasında geri kamera…
Tavsiyem o yönde olur benim…

Yukarıdaki çalışmalar 200 bin tl yapıyor , fazlası olur da eksiği olmaz. Bu parayı üzerine koymak durumunda üst pakete erişim sağlanır diye düşünüyorum.
Bu yoruma ben de katılıyorum. Forumdaki bu işin erbabı veya daha önceden deneyimlemiş, birden fazla alternatiften konuları çözebilecek arkadaşlar dışında kişiler, hazır bu işleri yapılmış veya daha üst paket araç aradaki parayla bakabilir. 200 bin şuan masa başında hesaplanan sanıyorum. 400 verip mümkünse üst paket sizin şartlarınızda daha makul olabilir.

Arkadaşlar merhaba,

-R Body kit
-Led far
-Led Stop
-Spoiler
-Katlanır ayna
-Ön Arka Park Sensörü
-Geri Görüş kamerası

-Led far
-Led Stop
-Park sensörü

Bunlar makyajlı kasada var zaten. Hiç değilse daha yeni. Bu kadar masraf yerine bence üzerine o paraları koyup biraz daha eklenince makyajlı kasa impression alırsın 0 ayarında. Bence bunu da düşün.

Bu yoruma ben de katılıyorum. Forumdaki bu işin erbabı veya daha önceden deneyimlemiş, birden fazla alternatiften konuları çözebilecek arkadaşlar dışında kişiler, hazır bu işleri yapılmış veya daha üst paket araç aradaki parayla bakabilir. 200 bin şuan masa başında hesaplanan sanıyorum. 400 verip mümkünse üst paket sizin şartlarınızda daha makul olabilir.
Hocam dediğiniz şekilde bende baktım fakat, benim aracım 1.3 mio civarında, aynı kilometre aynı temizlikte R model için en az 2.1 2.2 mio tl yapıyor aşağı yukarı 1 mio tl para eklemem lazım.

Hocam dediğiniz şekilde bende baktım fakat, benim aracım 1.3 mio civarında, aynı kilometre aynı temizlikte R model için en az 2.1 2.2 mio tl yapıyor aşağı yukarı 1 mio tl para eklemem lazım.
1291878915
Bu numaralı ilan 1700 e biter, 400 koyup R-line alırsınız, satarken R-Line satarsınız, kendi aranızı kanat takıp uçursanız dahi impression olarak satarsınız, birde orjinallik bozuldu diye 200 de zarar edersiniz, yani 200 masraf + 200 zarar: 400.000 kayıp olur sizin için, ama yaptırın tabi piyasanın uygun fiyatlı araçlara ihtiyacı var.

Cam filmine mesafeliymişiz forumca haberimiz yokmuş. 🤣🤣🤣
Forumca derken?
Ben golf kullanıcısı dedim hocam golftutkusu demedim.
Gerçek golf kullanıcısı orjinal araç sever alır kullanır.
Geri kalanı 20-30 yıl öncesinin doğan görünümlü şahin kullanıcısıdır.
Gerçek R-GTİ-S3 kullanıcıları arkadaki yazıyı söküp normal versiyon gibi gezmeyi tercih ederken, fındık motorlu arabayı süpersport gibi göstermeye çalışmak biraz kendini kandırmak yada daha hafif tabirle kendini tatmin etmek oluyor😂😂

kendini tatmin etmek oluyor😂😂
Bunu yapanların amacı da tam olarak bu? Seni tatmin etmek için yapmıyorlar kendileri için yapıyorlar. Güzel gözüken arabaya binmek bambaşka bir şey.

Gerçek Golf kullanıcısı dediğiniz profil dedeler oluyor. Hiçbir şeyden anlamayıp sadece arabayı süren dedeler.

Bunu yapanların amacı da tam olarak bu? Seni tatmin etmek için yapmıyorlar kendileri için yapıyorlar. Güzel gözüken arabaya binmek bambaşka bir şey.

Gerçek Golf kullanıcısı dediğiniz profil dedeler oluyor. Hiçbir şeyden anlamayıp sadece arabayı süren dedeler.
Dede konusunda sonuna kadar haklısınız hocam, zaten o sebeple ikinciel araç ararken mümkünse 50-60 yaş üstü insanların arabasını 3-5 fazla verip alma derdinde herkes, sandık çıkması çil araba hesabı.
Tatmin etmek konusunda ise biraz çakma rolex takmak gibi bir durum söz konusu oluyor, sizde biliyorsunuz orjinal ve değerli olmadığını ama katlanıyorsunuz bir şekilde, lakin 10 km den belli oluyor çakma olduğu ve alay konusu oluyor 😂😂

Geri