Hem alt bagaj hem üst bagaj havuzu kullanan var mı

İsim
köksal
Araç
golf 1.5 etsi 2024
Selamlar.

Bagaja üst bagaj havuzu aldım. Lakin o ayıraç bagaj halısı ile stepne arasındaki boşluğu da kullanasım var. Oraya da alt bagaj havuzu alsam.

Hiç iki bagaj havuzu koyan göremedim. O dar ve yassı yeri kullanmak istiyorum ama dogrudan stepneye temas etsin istemiyorum koyduğum şeyler.

Kalınlık yapıp bagaj tabanının tam oturmasını engeller diye korktum.

Yoksa şeffaf bir muşamba tarzı sessiz bir malzeme sericem.

Siz ne düşünürsünüz.

Son düzenleme:

Ben alt tarafı kullandığım için ürünü de bu yönde temin ettim herkese tavsiye ederim…

IMG_3417.jpeg
IMG_3414.jpeg
IMG_3416.jpeg

Ben alt tarafı kullandığım için ürünü de bu yönde temin ettim herkese tavsiye ederim…

IMG_3417.jpeg
IMG_3414.jpeg
IMG_3416.jpeg
Bagajın orijinal tabanı nerede acaba. Onu arabada taşımiyoruz galiba alt seviye kullanırsak.

Guzel olmuş güle güle kullanin.

Son düzenleme:

IMG_3417.jpeg
IMG_3414.jpeg
IMG_3416.jpeg
Rizline mı bu abi? Ben üst bagaj için aldım bugün teslim olacak bir aksilik olmazsa.

Selamlar.

Bagaja üst bagaj havuzu aldım. Lakin o ayıraç bagaj halısı ile stepne arasındaki boşluğu da kullanasım var. Oraya da alt bagaj havuzu alsam.

Hiç iki bagaj havuzu koyan göremedim. O dar ve yassı yeri kullanmak istiyorum ama dogrudan stepneye temas etsin istemiyorum koyduğum şeyler.

Kalınlık yapıp bagaj tabanının tam oturmasını engeller diye korktum.

Yoksa şeffaf bir muşamba tarzı sessiz bir malzeme sericem.

Siz ne düşünürsünüz.
Sanıyorum ki hem üst hem alt bagaj havuzu kullanmak mümkün olmaz, yeterli yükseklik yok diye tahmin ediyorum. Yükseklik uysa bile bence 2 kere aynı parayı ödemek yerine keçe tarzı bir malzeme alırsanız hem daha ince olacaktır hem de sizin söylediğiniz stepne teması durumunu önleyecektir.

Bagajın orijinal tabanı nerede acaba. Onu arabada taşımiyoruz galiba alt seviye kullanırsak.

Guzel olmuş güle güle kullanin.

Orjinal tabanı alt bölüme indiriyoruz üstüne bunu koyuyuruz…

Rizline mı bu abi? Ben üst bagaj için aldım bugün teslim olacak bir aksilik olmazsa.

Sanıyorum ki hem üst hem alt bagaj havuzu kullanmak mümkün olmaz, yeterli yükseklik yok diye tahmin ediyorum. Yükseklik uysa bile bence 2 kere aynı parayı ödemek yerine keçe tarzı bir malzeme alırsanız hem daha ince olacaktır hem de sizin söylediğiniz stepne teması durumunu önleyecektir.

Birinci fotoğrafı özellikle ekledim Sahler marka bu ürün…

Üst rafta da kullanabilirsiniz rafı alta indirip altta da kullanabilirsiniz…

Birinci fotoğrafı özellikle ekledim Sahler marka bu ürün…
Ürüne o kadar odaklanmışım ki alttaki kolileri hiç görmemişim 😁 Sahlerin bagaj havuzu başka firmada üretiliyormuş o yüzden koku yapıyor gibi bi durum var diye bahsetmişlerdi forumdaki bir konuda, doğru mudur abi?

Ürüne o kadar odaklanmışım ki alttaki kolileri hiç görmemişim 😁 Sahlerin bagaj havuzu başka firmada üretiliyormuş o yüzden koku yapıyor gibi bi durum var diye bahsetmişlerdi forumdaki bir konuda, doğru mudur abi?

ben kullanıyorum bagajda koku falan yok bana göre en iyi markalardan ayrıca ben bunu direk fabrikasından aldırdım…
araç içinde orjinal paspas kullanıyorum…

ben kullanıyorum bagajda koku falan yok bana göre en iyi markalardan ayrıca ben bunu direk fabrikasından aldırdım…
araç içinde orjinal paspas kullanıyorum…
orjinal her zaman farklıdır ya kalitesi dahi farklı

orjinal her zaman farklıdır ya kalitesi dahi farklı

İçerisi için kesinlikle orjinal…

Ben bagajın altını kullandığım için oda orjinal olmadığı için bunu aldım ama çok memnunım…

Geri