Golf 7 2015 Multimedya

İsim
Numan
Araç
Golf 7 1.6 TDI BLUEMOTION COMFORTLINE
Herkese merhabalar forumda yeniyim. Bir kaç sorum olacak sizlere.
* Aracım 2015 bluecomfortline golf 7.
*Benden önceki sahibi resimdeki ekranı taktırmış ben hangi seri olduğunu bilmiyorum. *Multimedya sisteminin yazılımı eski görünüyor yazılım güncelleme yapma imkanı olurmu ve ne avantajları olur , torpido içerisinde herhangi bir ünite yok.
*Aracıma kablosuz CarPlay aktif ettirebilirmiyim veya USB üzerinden Bluetooth’la CarPlay bağlantısı kurabilirmiyim.
Birde gizli özellik açtırmak istiyorum Anadolu yakasında yardımcı olacak abi ve kardeşlerden destek istiyorum.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 12BF2155-2898-49DA-B8CD-BEDF8B88EBF9.jpeg
    12BF2155-2898-49DA-B8CD-BEDF8B88EBF9.jpeg
    197.6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0544.jpeg
    IMG_0544.jpeg
    219.4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0543.jpeg
    IMG_0543.jpeg
    212.3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0541.jpeg
    IMG_0541.jpeg
    263 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0542.jpeg
    IMG_0542.jpeg
    247.5 KB · Görüntüleme: 37

Merhabalar,

Torpidonuzda ünite var, yoksa da başka yere konulmuş olabilir ama üniteli sisteme sahipsiniz. Yazılım güncellenmez daha, carplay desteklemiyor cihazınız… ünite değiştirerek aynı ekranda carplay kullanabilirsiniz.

Merhabalar,

Torpidonuzda ünite var, yoksa da başka yere konulmuş olabilir ama üniteli sisteme sahipsiniz. Yazılım güncellenmez daha, carplay desteklemiyor cihazınız… ünite değiştirerek aynı ekranda carplay kullanabilirsiniz.
Cevabın için teşekkürler hocam. Peki USB girişine takılan kablosuz CarPlay ile kullanabilirmiyim ekranı ?

Onun için kablolu usb desteği olması gerekiyor cihazınızın, android interface almalısınız ya da kablolu carplay desteği olan bir ünite 10.000 civarında bulabilirsiniz

hocam senin ünite carpley destekler
Açık değilse açtır usb ni bir konturol edt carpley destekleyip desteklemediğinin bak sonu yeşil ise usb destekler
Ekranın başka üniten başka toplama bir şey yapmışlar ekranda Nav tuşu da var
Daha konuya hakim arkadaşlar yazacaktır zaten

Son düzenleme:
Yazılımla hem nav hem carplay açılır, usb de oktay hocamın dediği gibi yeşil soketse kullanılır.

Onun için kablolu usb desteği olması gerekiyor cihazınızın, android interface almalısınız ya da kablolu carplay desteği olan bir ünite 10.000 civarında bulabilirsiniz
Hocam nerde 10bin e carpley desteyi olan ünite?

hocam senin ünite carpley destekler
Açık değilse açtır usb ni bir konturol edt carpley destekleyip desteklemediğinin bak sonu yeşil ise usb destekler
Ekranın başka üniten başka toplama bir şey yapmışlar ekranda Nav tuşu da var
Daha konuya hakim arkadaşlar yazacaktır zaten
Hocam yardımın için teşekkürler, bilgim olmadığı için soruyorum USB nasıl kontrol edebilirim sökmem gerekiyormu . Birde USB soketini carplay destekli olanla değiştirsem sorunu çözebilirmiyim ?

Hocam yardımın için teşekkürler, bilgim olmadığı için soruyorum USB nasıl kontrol edebilirim sökmem gerekiyormu . Birde USB soketini carplay destekli olanla değiştirsem sorunu çözebilirmiyim ?
Hocam usb sökmek kolay yerinden çıkar bak sonu yesil değilse bir usb soketi al dene bağlantı olmazsa carpley açık değildir onu açtır
Anadolu yakasında Cem hocam var o sana yardımcı olur
@CemK

Ekli dosyalar

• IMG_4568.jpeg
    IMG_4568.jpeg
    59.1 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Ünitede mirorlink var muhtemelen carplay yok
Torpido içinde ünite yoksa ekranın arkasındaki boşlukta olabilir kabloya kısa ekleme yaparak montaj yapılmış olabilir ,bunlar sadece ihtimal

Ünitede mirorlink var muhtemelen carplay yok
Torpido içinde ünite yoksa ekranın arkasındaki boşlukta olabilir kabloya kısa ekleme yaparak montaj yapılmış olabilir ,bunlar sadece ihtimal
Unitenin ekran arkasına montaj yapilmis olma ihtimali yüksek geçen hafta golf7 Confortline araca vermiştim harman mib2,5 montajı yapan kişi ekranın arkasına ünitenin montaj ini yapmış torpido da islem yapmak yerine

Evet torpidoda herhangi bir ünite yok dediğiniz gibi ekranın arkasında galiba
Dediğiniz gibi Cem beyle iletişime geçmek gerekiyor herkesten Allah razı olsun

Evet torpidoda herhangi bir ünite yok dediğiniz gibi ekranın arkasında galiba
Dediğiniz gibi Cem beyle iletişime geçmek gerekiyor herkesten Allah razı olsun
Hocam eğer ekranın arkasındaysa zaman geçirmeden üniteyi ordan çıkartın
Dediğim gibi ilk öncelik ünite ekranın arkasındaysa ordan cikarmak olsun sonra usb soketi ni sokup konturol edt usb desteklemiyorsa carpley destekleyen bir usb al ve baglanti dene bağlantı olmazsa eğer
carpleyli açtır
@CemK hocam bu işte uzmandır
Uniteyi torpido ya monte edttir torpido da kesim yapilarak montajini yaparlar. Bu işlem içinde yine Anadolu yakasında Balgaraj var @İlker34 sana 4/4 luk montajını yapar

Son düzenleme:

Geri