Golf 7.5 Hangi yağ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Myra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Bekir
Araç
Polo
Merhaba arkadaşlar 2019 1.6 TDİ otomatik araca hangi motor yağı türünü kullanmalıyım ayrıca bilgisi olanlar marka tavsiyeside verirse uygun olur şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba hocam. 5-30 kullanacaksınız yağ viskozitesi olarak.

Marka olarak da araçta yağ eksilmesi yoksa Castrol Edge LL 5-30 kullanılması tavsiyedir. 4.7-4.8 litre eklenmesi en doğru olur.

Yoksa;
-Liqui moly toptec 5-30 (fiyat olarak castrolden pahalı)
-Mobil 1 ESP 5-30
-Motul C3 5-30

Merhaba hocam. 5-30 kullanacaksınız yağ viskozitesi olarak.

Marka olarak da araçta yağ eksilmesi yoksa Castrol Edge LL 5-30 kullanılması tavsiyedir. 4.7-4.8 litre eklenmesi en doğru olur.

Yoksa;
-Liqui moly toptec 5-30 (fiyat olarak castrolden pahalı)
-Mobil 1 ESP 5-30
-Motul C3 5-30
Çok teşekkür ederim hocam .

hocam ben aldığımdan beri 0w 30 lm kullandım çok memnunum.4210 modelini.bence bu araçlar özellikle euro 6 scr olanlar 0w 30 kullanmalı.aracım 195 binde bu arada

hocam ben aldığımdan beri 0w 30 lm kullandım çok memnunum.4210 modelini.bence bu araçlar özellikle euro 6 scr olanlar 0w 30 kullanmalı.aracım 195 binde bu arada
Öncelikle teşekkür ederim.
Benimde aklımı bu bulandırıyor bazı yerlerde 0w 30 dendiğini gördüm benim aracım şuan 100 binde farklı görüşler mevcut

Ben de kış dönemi olduğu için daha hızlı motorun ısınması amacıyla LM 0w30 4210 aldım, bakalım önümüzdeki hafta deneyip göreceğim, 1.6 TDI dgt motor.

Ben de kış dönemi olduğu için daha hızlı motorun ısınması amacıyla LM 0w30 4210 aldım, bakalım önümüzdeki hafta deneyip göreceğim, 1.6 TDI dgt motor.
TDI hakkımda:

İstanbul gibi çok soğuk olmayan şehirler için 0W-30 gereksiz olur,

Erzurum, Kars, gibi kışın aşırı sopuk bölgelerde yararı olacaktır,

0W yağların soğuk havada daha iyi yağlama avantajını 0°C veya -5°C gibi sıcaklıklarda göremezsiniz, bu sıcaklıklarda 5W yağlar da iyi yağlama yapmaktadır,

Daha soğuk iklim şartları için evet 0W kullanmak daha iyidir.

Geri