Yıkama sonrası kaputta lekeler

İsim
Mert
Araç
Golf 7
Arkadaşlar merhaba, aracımı yıkamadan aldıktan sonra böyle lekeler farkettim, çizik gibi değil tırnak takılmıyor, dokusunda da bir pütür yok, normal ışıkta pek seçilmiyor , böyle beyaz yoğun ışık altında gözüküyor , önceden yoktu ancak son yıkamadan bu yana böyle lekeler oluşmuş, aynı yere yıkatıyorum aracımı hep, onlara sizin bezden olmasın dedim, onlar da bezlerini gösterdiler yumuşak bizim bez bizden kaynaklı değil diye, araç öncesinde kirli olduğu için belki de son zamanlarda oluştu diye de emin olamıyorum.bu kar kış şartlarında araba çok kar da görmedi ama acaba yoldaki çamur tuz mu yaptı anlamadım.ve çözümünüz nedir, başına gelen var mıdır ?

Ekli dosyalar

• IMG_9966.jpeg
    IMG_9966.jpeg
    257.2 KB · Görüntüleme: 58

Selamlar, görsel eklediyseniz görünmüyor.

Resim görünmüyor ancak aracınız koyu renkse ve leke dediğiniz şeyler sanki bir şey gökülmüş gibi ufak şeylerse.; Bu vernik kalkması olabilir.

Fotoğraf ekledim hocam, aracım siyah renk

Bunlar ne buzdan ne de tuzdan. Kuvvetle muhtemel yıkama hatası.

Pasta/Cila ile neredeyse görünmez hale getirilebilir. Ancak sorun şu ki bu işlemi aracın sadece bir bölgesine yaptırırsanız geri kalan yerler solgun görünecektir.

Kimsenin de günahını almayalım ancak şöyle bir alternatif senaryo da mümkün. Geçmişten kalma izler olabilir ve pasta/cila vb. işlemlerle düzeltilmiş izler olabilir. Sizin aracı yıkadığınız yerde de güçlü bir şampuan kullanıyorlar ise kapatılmış olan izleri ortaya çıkartmış olabilir. Ancak siz eskiden olmadığına eminseniz bu yıkamada başına gelmiş olmalı. Fırça yada benzer bir şey sürtmüşler gibi ancak fırça izleri daha ince olur bu izler oldukça kalın.

Son düzenleme:
Sanki yıkamadan kaynaklı gibi geldi bana ama ilk defa böyle bi iz gördüm, muhtemelen pasta cila ile geçer diye düşünüyorum

Hep aynı yere yıkatıyorum bir kaç haftada bir, daha önceden olmuş olsa görürdüm, yıkama yapan yerle de görüştüm, yıkama yaptıkları bezleri gösterdi,fırça kullanmıyorlar, günahlarını da almak istemiyorum

Bilinçsiz uygun olmayan bir şeyle kurulanmış - işlem yapılmış gibi görünüyor. Buz tuttuğunda buzu temizlemeye çalıştıysanız o da çizmiş olabilir. İşini iyi yapan pasta cila ustası ile bir şey kalmaz sanıyorum.

Geri