Bagaj üst konumda iken altına ne koyuyorsunuz?

İsim
Serhat
Araç
Golf 8.5
Merak ediyorum bagaj üst konumundayken altında stepne boşluğu dahil epey alan kalıyor, şimdilik halı paspas, trafik seti vs oraya koydum ama, ince katlanır koltuk vs de sığabilir gibi geldi bana. Böyle fantezi düzenlemeler yapan var mı?

Merak ediyorum bagaj üst konumundayken altında stepne boşluğu dahil epey alan kalıyor, şimdilik halı paspas, trafik seti vs oraya koydum ama, ince katlanır koltuk vs de sığabilir gibi geldi bana. Böyle fantezi düzenlemeler yapan var mı?

Benim bir işime yaramadığı için alt konumda kullanıyorum böylece bagaj hacmi daha da büyüyor…

Bagajın sadece üst konumda kullanılması beni şaşırtıyor, premium bir görüntü, yüksek yükleme eşiği dışında bir avantajını göremiyorum. Alt bölümüne konulan eşyaları alıp çıkarmak pratik değil. Plug in hybrid Golf ve Leon'da en çok eleştirilen bagaj hacminin azalmasını kendi istiğinizle yapıyorsunuz. Onların da alt rafı yok sadece üst rafta kullanılabiliyor. O araçlara çok rahat geçersiniz.

Bagajın sadece üst konumda kullanılması beni şaşırtıyor, premium bir görüntü, yüksek yükleme eşiği dışında bir avantajını göremiyorum. Alt bölümüne konulan eşyaları alıp çıkarmak pratik değil. Plug in hybrid Golf ve Leon'da en çok eleştirilen bagaj hacminin azalmasını kendi istiğinizle yapıyorsunuz. Onların da alt rafı yok sadece üst rafta kullanılabiliyor. O araçlara çok rahat geçersiniz.
Bagaja ihtiyacım olmadığı zamanlar ben de öyle kullanmıştım,
ufak tefek her şeyi aşağı atınca üst taraf bomboş ve tertemiz kalmıştı, açınca mutlu oluyordum 😁

Ezilmemesi gereken birsey olursa kısa süreli olarak onları koyuyorum ben sadece, birde kışın halı yazın lastik paspasları, hiçbir şey konmayacaksa bile altı boş tutyorum bagaj zemini bu şekilde daha güzel oluyor, hem hocam bu araç altı üstü golf üretim amacı markete falan gidip gelmek için, alman mühendisleri kamyonet diye üretmemişler ki bu aracı😂😂

Bagaja ihtiyacım olmadığı için üst kademede kullanıp Temizlik malzemelerini trafik setini stepne kısmına koymakla kalmayıp 2 tane kamp sandalyesi ve taşınabilir masa bile attim ben oraya :D

Bagaja ihtiyacım olmadığı için üst kademede kullanıp Temizlik malzemelerini trafik setini stepne kısmına koymakla kalmayıp 2 tane kamp sandalyesi ve taşınabilir masa bile attim ben oraya :D
Bunların sığacağı kadar boşluk var mı ya 😂 şaşırdım doğrusu

Bunların sığacağı kadar boşluk var mı ya 😂 şaşırdım doğrusu
Taşıma kılıfına koyunca rulo şeklinde olan kamp sandalyelerinden 5 6 tane bile sığar yüksekliği tam denk geliyor arka koltuklara en yakın kısımda 1 tane o cinsten sandalye var stepnenin tam üstünde ufak katlanabilir bi masa var onun da üstünde 2 ye katlanabilir şekilde metal gövdeli katlanabilir sandalye var ince oldukları için çok rahat sığıyor fikir olması açısından arabaya inince görsel koyabilirim bagajın üst kısmının bomboş olması hoşuma gidiyor ve stepne havuzuna erişim bagaj rafını yukarıda tutan ufak parça sayesinde çok rahat oluyor alttaki eşyaları alırken hiç zorluk çekmiyorum ve bagajda dağınık görüntü olmadan istediğim herhangi yeri bi anda piknik ortamına çevirebiliyorum

Formentorda üst kade e kullanıyorum alt bölmeye, katlanır masa, katlanır mangal, sofra örtüsü kamp demliği gibi piknik malzemeleri koyuyorum hiç gözükmeden taşımak keyifli oluyor :)

17 dijon jantlı stepnem var. stepnenin içinde axel köpük atan pompam ve bi poşet dolusu alet edevat var. yanındaki boşluklarda seyahat yastıkları ilk yardım çantası, araç kitapçıkları, yazın kumsalda giydiğim 2 terlik ve akü takviye kablom var. bijon anahtarı kriko vs zaten köşede yeri ayrı. senede 2 kez memlekete gittiğimde stepneyi çıkartıyorum daha da çok yer açılıyor. bütün çökelikler tereyağları annemin 1 kamyon dolusu eşyaları hepsi sığıyor oraya :D

üst bagaj büyük kolaylık bagajda görünmesini istemediğiniz eşyaları hep oraya koyabilirsiniz. üst bagajda meguiars detay çantam ve içinden taşan detailing malzemeleri detay fırçaları vs var ve tabi bi torba dolusu mikrofiber bezlerim :)

bi diğer güzel yanı ise arka koltukları yatırdığınızda neredeyse dümdüz bir zemin elde ediyorsunuz. en son ki istanbul depreminde akşam geç saate kadar çaprazalama bi şekilde uzanmıştım. 2 kat yorgan serilirse yatabilirsiniz bile :D

5002388C-8D4A-444F-9224-D9D5F717C41D.JPEG

Merhaba,
Ben deprem çantası ve benzeri acil durum eşyalarımı, birkaç bez akü takviye kablosu, lastik şişirici koyuyorum. uzun yola çıkacaksam ve bagaj ihtiyacı durumunda eve bu eşyaları çıkarıp. sonrasında yeniden yerleştiriyorum. yılda bir çıkarıp havalandırıyorum. Ayrı bölme olması bence güzel.

kamp sandalyesi alıyor mu ya hiç denemedim alıyorsa hemen koyayım bende

Geri