Merak ediyorum bagaj üst konumundayken altında stepne boşluğu dahil epey alan kalıyor, şimdilik halı paspas, trafik seti vs oraya koydum ama, ince katlanır koltuk vs de sığabilir gibi geldi bana. Böyle fantezi düzenlemeler yapan var mı?
Teşekkür ederimBenzer konu burada mevcut hocam, bi göz gezdirebilirsiniz.
Konu içindeki mesaj 'Golf 8.5 Bagaj Havuzu Önerisi'
https://www.golftutkusu.com/topic/24212-golf-8-5-bagaj-havuzu-onerisi/post-461628
Merak ediyorum bagaj üst konumundayken altında stepne boşluğu dahil epey alan kalıyor, şimdilik halı paspas, trafik seti vs oraya koydum ama, ince katlanır koltuk vs de sığabilir gibi geldi bana. Böyle fantezi düzenlemeler yapan var mı?
Bagaja ihtiyacım olmadığı zamanlar ben de öyle kullanmıştım,Bagajın sadece üst konumda kullanılması beni şaşırtıyor, premium bir görüntü, yüksek yükleme eşiği dışında bir avantajını göremiyorum. Alt bölümüne konulan eşyaları alıp çıkarmak pratik değil. Plug in hybrid Golf ve Leon'da en çok eleştirilen bagaj hacminin azalmasını kendi istiğinizle yapıyorsunuz. Onların da alt rafı yok sadece üst rafta kullanılabiliyor. O araçlara çok rahat geçersiniz.
Hissiyatım tam bu, bagajı açınca tertemiz bir yer görmekBagaja ihtiyacım olmadığı zamanlar ben de öyle kullanmıştım,
ufak tefek her şeyi aşağı atınca üst taraf bomboş ve tertemiz kalmıştı, açınca mutlu oluyordum![]()
Ezilmemesi gereken birsey olursa kısa süreli olarak onları koyuyorum ben sadece, birde kışın halı yazın lastik paspasları, hiçbir şey konmayacaksa bile altı boş tutyorum bagaj zemini bu şekilde daha güzel oluyor, hem hocam bu araç altı üstü golf üretim amacı markete falan gidip gelmek için, alman mühendisleri kamyonet diye üretmemişler ki bu aracıMerak ediyorum bagaj üst konumundayken altında stepne boşluğu dahil epey alan kalıyor, şimdilik halı paspas, trafik seti vs oraya koydum ama, ince katlanır koltuk vs de sığabilir gibi geldi bana. Böyle fantezi düzenlemeler yapan var mı?
Bunların sığacağı kadar boşluk var mı yaBagaja ihtiyacım olmadığı için üst kademede kullanıp Temizlik malzemelerini trafik setini stepne kısmına koymakla kalmayıp 2 tane kamp sandalyesi ve taşınabilir masa bile attim ben oraya![]()
Taşıma kılıfına koyunca rulo şeklinde olan kamp sandalyelerinden 5 6 tane bile sığar yüksekliği tam denk geliyor arka koltuklara en yakın kısımda 1 tane o cinsten sandalye var stepnenin tam üstünde ufak katlanabilir bi masa var onun da üstünde 2 ye katlanabilir şekilde metal gövdeli katlanabilir sandalye var ince oldukları için çok rahat sığıyor fikir olması açısından arabaya inince görsel koyabilirim bagajın üst kısmının bomboş olması hoşuma gidiyor ve stepne havuzuna erişim bagaj rafını yukarıda tutan ufak parça sayesinde çok rahat oluyor alttaki eşyaları alırken hiç zorluk çekmiyorum ve bagajda dağınık görüntü olmadan istediğim herhangi yeri bi anda piknik ortamına çevirebiliyorumBunların sığacağı kadar boşluk var mı yaşaşırdım doğrusu

kamp sandalyesi alıyor mu ya hiç denemedim alıyorsa hemen koyayım bendeBagaja ihtiyacım olmadığı için üst kademede kullanıp Temizlik malzemelerini trafik setini stepne kısmına koymakla kalmayıp 2 tane kamp sandalyesi ve taşınabilir masa bile attim ben oraya![]()