- İsim
- Emir
- Araç
- Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Life DSG 2025 Beyaz
Herkese merhabalar, iyi seneler. Bu hafta Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Life DSG 2025 Beyaz aracımı teslim aldım. Önceden Seat Leon 1.6 TDI 105 PS Style DSG 2015 aracım vardı, dolayısıyla teknolojik olarak bir çığır atlaması yaşıyorum
Start & Stop kapatmama rağmen ayağımı gazdan çektiğimde aracın ekranında Start & Stop işareti beliriyor, biraz araştırma yaptığımda bunun Yelken Modu adı verilen, otomatik devreye giren bir sistem olduğunu öğrendim, VW canlı desteğin açıklamasına göre de bu yakıt tasarrufu yaptırıyormuş.
Peki uzun süre kullanımda yakıt tasarrufunun pozitifliğinin aksine bir zarar yaşatır mı? Nasıl kullanım yapmalıyım, önerilerinize açığım. İyi forumlar.
Edit: Forumda şöyle bir paylaşım buldum, okuduğum kadarıyla motora bir zararı yok ama naçizane tavsiyelerinize açığım..
Peki uzun süre kullanımda yakıt tasarrufunun pozitifliğinin aksine bir zarar yaşatır mı? Nasıl kullanım yapmalıyım, önerilerinize açığım. İyi forumlar.
Edit: Forumda şöyle bir paylaşım buldum, okuduğum kadarıyla motora bir zararı yok ama naçizane tavsiyelerinize açığım..